Beskrivning

Säljer en fin stickling av sorten ”Flora”. Sticklingarna jag säljer är alltid minst 12 cm men oftast runt 15 cm och de sitter på rotning i vatten.

Alla mina palettblad står inomhus och har ingen synlig ohyra, men karantän rekommenderas alltid.

Tänk på att du budar på en levande växt som kan ändra utseende under auktionens gång och under frakten. Jag packar med blött om foten, plastfolie och vanligt hushållspapper runtom bladen och de skickas i ett nytt brevpack. Om sticklingen kommer fram och verkar vara lite hängig så kan jag tipsa om att lägga den i ett ”vattenbad”, dvs. lägg sticklingen i en skål med kallt vatten över natten, då kommer den att piggna till sig tills det är dags att plantera.

Jag räknar alltid med att frakten består av två frimärken (36 kr) plus ett nytt brevpack (4 kr). Är det så att paketet blir lättare än jag tänkt dvs. att det bara går åt ett frimärke så kommer jag att swisha tillbaka del av fraktsumman till dig.

Jag lämnar in paketet på ombud så att det slipper ligga utomhus i onödan och skickar måndagar eller tisdagar så att paketet hinner komma fram till dig innan nästkommande helg. Jag samfraktar givetvis så kolla gärna in mina andra auktioner då jag har en del palettblad uppe just nu. Jag kan få i upp till 4 st sticklingar i samma paket och för samma frakt.

Lycka till!

Objektnr 630958713

Visningar 166

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 09:34

Palettblad, Flora, Coleus, Stickling

Slutpris

|

90 kr

Auktionen är avslutad

idragstone vann auktionen

fridacl

Västerås, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

393 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?