Beskrivning

En stickling av Philodendron Silver sword.
En fanatiskt vacker växt som i sin naturliga miljö är hotat med utrotning. Var med och bidra till att bevara denna vackra växt!

Det är en enkel växt som växer snabbt när den etablerat sig.

Sista bilden är systerplanta till sticklingen.

Läs gärna på om växten och hur man bäst tar hand om denna. De flesta är tropiska och vissa är ibland lite mer krävande än andra, framförallt innan de vant sig vid sin nya hemma miljö och etablerat sig.

*****
Sticklingen är en levande växt och kan ändras under aktionen men det är växten på bilden som skickas. Jag gör allt för att hålla ohyra borta och använder regelbundet nyttodjur, däremot rekommenderas alltid karantän då det aldrig går att garantera fullständigt.

Packar varsamt med fukt runt rötterna i skyddande emballage i kartong.
Paketet lämnas hos ombud på söndag - tisdag för att minska risken att paketet bli liggande på posten över helgen.

Jag kan tyvärr inte ta ansvar för postens hantering eller värderförhållanden. Enligt Traderas regler så är mitt ansvar som säljer slut efter att jag postar paketet och du som säljare accepterar fraktbolaget villkor för den valda frakten. Skulle däremot något ske under leveransen kontakta mig gärna så försöker vi lösa det tillsammans.

Betalning görs via Traderas betalning och ska ske snarast efter vunnen aktion så att växten ska hinna förberedas, packas och skickas.
Jag samfraktar gärna om möjligt. Vinner du flera auktioner, vänta med betalningen till att du fått det totala fraktpriset bekräftat och justerat.

Objektnr 632361626

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 14:51

Philodendron Hastatum, Silver sword

Utropspris

|0 Bud

15 kr

Auktionen avslutades utan bud

Foozoli

Växjö, Sverige

5.0

Foozoli

Verifierad

11 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?