Beskrivning

*Säljer en välrotad planta av sorten Monstera Borsigiana albo variegata med tre brad - två äldre och ett nytt blad som pågrund av omplantering är något mindre. Mycket välrotad och välmående med vita,fina rötter(se bild 8) Små solskador i form av prickar på undersidan finns, men är knappt synliga. Alla bilder avser plantan som säljs, som skickas med blött om foten men utan kruka.
*Ingen synlig ohyra, men rekommenderar alltid karantän. Luppar och duschar ofta för att förebygga och upptäcka eventuella utbrott tidigt, och kollar självklart en extra gång innan jag skickar.
*Packar med fuktigt om rötterna, bubbelplast, tidningspapper och passande kartong. skickar endast spårbart på dyrare sticklingar som denna. Det är dock viktigt att ha i åtanke att det är en levande växt, så utseendet kan komma att ändras under resans gång. Jag ansvarar inte för postens slarv eller misslyckad rotning.

*Skickar på måndagar och tisdagar hos ombud så fort jag mottagit betalning, använder mig av Traderas vinnarmail. Samfraktar självklart.
*Hund och katt finns i hemmet.
Hör av dej vid frågor! :)

Objektnr 633441218

Visningar 168

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 18:00

Planta med tre blad - Monstera Borsigiana albo variegata

Slutpris

|

441 kr

Auktionen är avslutad

Moolemo vann auktionen

Louiseronya

Blidsberg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

208 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?