Beskrivning

Ultimata uppgraderingen med ASUS PRIME X399-A + AMD Ryzen Threadripper 1920X 12-Core 24-Thread. Det bästa av allt är att du kan använda vilket operativsystem du vill - MAC OS X, Windows 10/11 PRO/LINUX.

Perfekt för multiplatform för att utnyttja VM(Virtual Machine) för flera användare samtidigt, idealiskt för 4 användare/players samtidigt som delar på ett eller flera grafikkort och processor.


AMD Ryzen Precision Boost Overdrive (PBO): se bild.
Enkelt att använda Mac OS X, Linux eller Windows 10/11.

Priset 1289$ - 13461.69kr för ASUS PRIME X399-A
https://www.amazon.com/PRIME-Threadripper-Motherboard-Lighting-Printing/dp/B074HC93RX?th=1

Stöder processor uppgraderings för ASUS PRIME X399-A:
AMD Ryzen Threadripper 1900X/1920X/1950X 8C/16T, 12C/24T, 16C/32T seires till Ryzen Threadripper 2920/2950/2970/2990WX 32C/64T.

Endast monterat och testat och fungerar utmärkt. Stöd för minneshantering UMA och NUMA och OC- FID, DID och VID se förklaring längre ner.

Benchmark utan NVIDIA DLSS, med DLSS kan då få enligt NVIDIA 200% mer performance.
se bilder Passmark G3D MARK High End Benchmark med Windows 10 PRO for Workstation och ett NVIDIA GeForce RTX 3090 24GB. DX11 HDR 1080P= 766 FPS, DX12 HDR UHD 4K= 189 FPS.

Nypris 11699 SEK, AMD Ryzen Threadripper 1920X

Om du letar efter ett kraftfullt och pålitligt moderkort och processor för att ta din datorupplevelse till nästa nivå, behöver du inte leta längre. Vi presenterar stolt ASUS PRIME X399-A moderkort tillsammans med Ryzen Threadripper 1920X-processorn - den ultimata kombinationen för entusiaster och professionella användare som kräver topprestanda.

ASUS PRIME X399-A är utformat för att erbjuda exceptionell prestanda och tillförlitlighet. Med stöd för AMD Ryzen Threadripper-processorer ger detta moderkort enastående kraft för att hantera krävande uppgifter som video- och bildredigering, 3D-rendering och avancerade spel. Den banbrytande X399-plattformen ger dig möjlighet att maximera din kreativa potential och dra nytta av den otroliga hastigheten och effektiviteten hos Ryzen Threadripper 1920X-processorn.

Ryzen Threadripper 1920X erbjuder imponerande specifikationer med 12 kärnor och 24 trådar, vilket ger dig enorma beräkningskraft. Oavsett om du är en professionell inom kreativa yrken eller en hardcore-spelare, kommer du att bli imponerad av denna processor. Med en basfrekvens på 3,5 GHz och BOOST upp till 4,2 GHz ger den fantastisk prestanda och snabb respons på dina behov. Enkelt att ändra antal cores efter behov eller dedikera n Cores för vissa task/uppgifter.

Funktionerna hos ASUS PRIME X399-A kompletterar perfekt denna kraftfulla processor. Moderkortet har stöd för Quad Channel DDR4-minne upp till 128 GB, vilket ger dig möjlighet att hantera stora datamängder och köra minneskrävande applikationer utan problem. Det erbjuder också omfattande anslutningsalternativ, inklusive flera PCIe 3.0 x16-platser, USB 3.1 Gen 2-anslutningar och M.2-lagring, för att säkerställa att du kan ansluta alla dina enheter utan kompromisser.

Med ASUS PRIME X399-A + Ryzen Threadripper 1920X får du:
Otrolig prestanda för krävande uppgifter och spel.
Enastående multitaskingförmåga med 12 kärnor och 24 trådar, Hyper V stöder alla logiska cores.
Stöd för stort DDR4-minne för hantering av massiva datamängder.
Omfattande anslutningsalternativ för att ansluta alla dina enheter.
Pålitlig och högkvalitativ konstruktion från ASUS.

Utöver den imponerande prestandan och pålitligheten erbjuder ASUS PRIME X399-A också en rad smarta funktioner för att förbättra din användarupplevelse. Aura Sync-tekniken ger dig möjlighet att anpassa moderkortets RGB-belysning och skapa en visuell estetik som passar din stil. Med det intuitiva UEFI BIOS-gränssnittet kan du enkelt anpassa och optimera ditt system för att uppnå maximal prestanda.

AMD Ryzen Threadripper 1920X är en högpresterande processor som släpptes av AMD. Här är en detaljerad beskrivning av några av de tekniska termerna:

UMA (Uniform Memory Access): UMA är en minnesarkitektur där alla processorkärnor har lika tillgång till systemets minne. Det innebär att oavsett vilken processorkärna som utför en instruktion, tar det lika lång tid att komma åt systemminnet. Detta är vanligt förekommande i symmetriska multiprocessorer (SMP) och förenklar minneshanteringen för operativsystemet.

NUMA (Non-Uniform Memory Access): NUMA är en minnesarkitektur där varje processorkärna har en lokal minnesbank som den kan komma åt snabbare än det delade systemminnet. Om en processorkärna behöver komma åt minne som inte finns i dess lokala minnesbank, måste den gå genom ett kommunikationslager för att komma åt det delade minnet. Detta kan leda till ökad latens och lägre minnesprestanda i jämförelse med UMA.

FID (Frequency ID): FID är en identifierare för processorfrekvensen. Det används för att ange den önskade klockfrekvensen för processorn. Processorer som stöder dynamisk frekvensjustering kan ändra FID för att anpassa sig till belastningen och därigenom öka eller minska klockfrekvensen.

DID (Divisor ID): DID är en identifierare för delare som används för att justera processorfrekvensen. Det används tillsammans med FID för att beräkna den faktiska frekvensen som processorn körs på. Genom att ändra DID kan man ändra delaren och därmed ändra den faktiska klockfrekvensen.

VID (Voltage ID): VID är en identifierare för spänningsnivån som används av processorn. Varje processor har en specifik VID-tabell som matchar olika spänningsnivåer med olika frekvenser. När frekvensen ändras kan spänningsnivån justeras automatiskt genom att använda rätt VID från tabellen. Detta hjälper till att optimera prestanda och strömförbrukning genom att tillhandahålla rätt spänning för den valda frekvensen.

Vi skickar så fort som möjligt, när vi ser kvittensen från Tradera. Ser framemot betalning samma dag eller dagen efter.

Lägg inte bud om du inte tänker genomföra affären.

Hör gärna av dig om du har frågor.
Lycka till!
du är varmt välkommen och ta en titt på våra andra auktioner

Objektsnr 630084669

Visningar 215

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 20 apr 20:27

NYTT ASUS PRIME X399-A + NY AMD Ryzen Threadripper 1920X 12-Core 24-Thread

Utropspris

|0 Bud

7 778 kr

Auktionen avslutades utan bud

TedOne

Järfälla, Sverige

5.0

TedOne

Verifierad

Toppsäljare

622 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?