Beskrivning

Jag har en DJI Mavic 3-drönare med Fly More Combo och Pro-kontroll till försäljning. Drönaren köptes för två år sedan direkt från Kina och har endast 3,5 flygtimmar. Den är i utmärkt skick utan några repor eller skador.

Mavic 3 är känd för sin imponerande flygprestanda och avancerade funktioner. Med Fly More Combo får du extra batterier, laddare, propellrar, Djis egna ND-filter och en praktisk väska för enkel transport och längre flygtider.

Pro-kontrollen ger dig avancerad och responsiv styrning, vilket ger dig full kontroll över drönaren. Även om drönaren inte kan ställas in på svenska på grund av sitt ursprungliga inköp i Kina, kan du enkelt ställa in den på engelska eller ett annat stort språk.

Denna DJI Mavic 3 är perfekt för både entusiaster och professionella användare som vill utforska drönarfotografering och videography. Med sin höga kvalitet och imponerande flygprestanda kommer den att ge dig fantastiska flygupplevelser och imponerande bilder och videor.

Om du letar efter en pålitlig och högpresterande drönare är DJI Mavic 3 med Fly More Combo och Pro-kontroll det perfekta valet. Kontakta mig snabbt för att dra nytta av detta fantastiska erbjudande innan någon annan gör det!

Observera: Vid en snabb affär kan priset sänkas något. Helst köpare inom Uppsala område men det går att ordna frakt om köparen står för den.

skicka en PM till mig för att diskutera mer eller för att ordna en visning av drönaren. Ge dig själv möjligheten att äga denna fantastiska DJI Mavic 3-drönare med Fly More Combo och Pro-kontroll, och ta dina drönarupplevelser till nya höjder!

Objektsnr 625013235

Visningar 394

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 29 mar 16:48

DJI Mavic 3 FLY MORE COMBO MED PRO-CONTROLLER

Pris

26 000 kr
Annonsen är avslutad

cooqui

Uppsala, Sverige

Verifierad

1 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?