Beskrivning

Äldre antik barnbok, fattig-per och vännerna I skogen, 20 sidor med 10 helsides illustrationer i färg och svartvita teckningar på övriga sidor. Stockholm, Bonniers Förlag, 1931. Klotrygg med färgtryckt frampärm. Gott/OK skick i tanke på bokens ålder men finns lite anmärkningar - se sista bilden.

Mått: 29,5 × 26,5 × 0,6 cm.

Vikt: 320 g.

OBS! Jag använder mig av Traderas automatiska vinnarmejl där all information om betalning finns med. Köparen betalar frakten.

Betalning sker helst inom 3 dagar, och jag postar paketet inom tre dagar från mottagen betalning. Jag samfraktar självklart om man vinner fler än 1 auktion - då skickar jag ett separat mejl. Det går också bra att höra av sig till mig direkt vid vunnen auktion.

Om ni har frågor, funderingar eller önskar se fler bilder, tveka inte att fråga. Jag är mycket mån om att du som köpare ska bli nöjd. Skulle det vara så att jag missat något i beskrivningen, du som köpare är missnöjd på något vis eller om det är något strul med leveransen hos ombudet - hör av er direkt till mig så löser vi det.

Lycka till med budgivningen! :)

Objektsnr 631299262

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 22:31

Äldre Bok Louis Moe FATTIG-PER och vännerna i skogen 1931? Bonnier Vintage

Pris

150 kr
Annonsen är avslutad

kristallboll

Uppsala, Sverige

5.0

kristallboll

Verifierad

Toppsäljare

778 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?