Beskrivning

LILLA LANDSLAGET, kapitelbok med bild på varje uppslag, i utmärkt skick. Pintxo Förlag & Jonas Bergstrand, 2012. 73 sidor, 17,5*21,5 cm. Lämplig från 6 år och uppåt.

Så här har du aldrig sett våra landslagsstjärnor förut! Lilla landslaget är en kärleksförklaring till fotbollen. Det här är den första delen i en serie böcker som behandlar barnens favoritsport med kunskap, respekt och värme. Genom Jonas Bergstrands porträttlika och humoristiska illustrationer får man som läsare nöjet att befinna sig mitt i ett myller av nya och gamla fotbollsstjärnor.

"Två utsparkar och en tåfjutt från centrum ligger Mollöstrands idrottsplats. Här får nyinflyttade Gustav och Märta snabbt nya kompisar: Målvakten Isak, mittfältarna Kim och Caroline samt anfallarna John och Lotta.
Men, ska det bara finnas ett lag i staden? Särskilt som tränaren inte är särskilt schyst.
När kompisarna beslutar sig för att bilda en egen klubb möter de hårt motstånd. Inte alla vill se ett nytt lag i Mollöstrand. För att lyckas måste Gustav, Märta och deras kompisar hålla samman och använda all sin list både på och utanför planen. Till slut kommer allt att avgöras i det första derbyt i Mollöstrand i mannaminne."

Vikt: 367 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektsnr 628536396

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 22:49

LILLA LANDSLAGET - en kärleksförklaring till fotbollen - kapitelbok

Pris

30 kr

Slutar om

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

451 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?