Beskrivning

Produktbeskrivning:

Motordrivna styrhjul, 5000 lb lastkapacitet och 7,5 tums däck och aluminiumlegering.

Denna kraftfulla släpvagn är designad för att hjälpa dig att flytta din husvagn, båttrailer eller hästsläp.

Denna kompakta portabla släpvagnsvagn är mycket manövrerbar och idealisk för trånga utrymmen, inklusive gårdar, carportar, uppfarter, husvagnsparker och mer.

Med automatisk bromsning framåt och bakåt kan du nu enkelt parkera eller koppla din släpvagn till ett dragfordon.

-5000 lb lastkapacitet

-7,5 tum pneumatiska däck

-Lätt att använda

-Aluminiumlegeringsmaterial

Lägga märke till:

-Maximal dragkraft är 2270 kg och maximal lastkapacitet är 272 kg.

- Vid användning av släpvagn ska vägbanan vara plan och vinkeln får inte överstiga 5 grader.

- Produkten använder ett 12V batteri, och engångstiden är 10 minuter. För att säkerställa normal användning av produkten rekommenderas att du använder den intermittent.

Huvuddrag:

- tung lastkapacitet,
Konstruerad av aluminiumlegeringsmaterial och pulverlackerad, denna multifunktionssläpvagnsdomkraft har en klassledande fordonslast på 5000 pund i en rak linje upp till 5 grader.

- Dragkraft - 350W motor,
Den kraftfulla 12V/350W-motorn kommer att flytta din trailer i 0,25 mph, vilket ger dig exakt och enkel manövrerbarhet. Dessutom har den en smart kontrollbox som förhindrar att motorn skadas av överhettning.

- stort hjul,
Detta motordrivna domkraftshjul har breda (2,8-tums) kraftiga gummihjul med halkskyddsmönster och ett automatiskt bromssystem för pålitlig tillförlitlighet och säkerhet.

- lätt att använda och hantera,
Höjden på monteringsfästet kan enkelt justeras. Justering görs enkelt med en lätt vridning av lyfthandtaget. Och det ergonomiska handtaget har en omkopplare med tre funktioner framåt, bakåt och stopp.

- Ram av aluminiumlegering,
Denna elektriska släpvagnsdomkraft är gjord av kraftigt aluminiumlegeringsmaterial för att ge dig långvarig service. Detta högkvalitativa material ökar hållbarheten och förlänger livslängden.

-Brett användningsområde,
Den används ofta för att flytta din släpvagn, hästsläp, båt, och är också lämplig för trånga utrymmen som gårdar, garage, uppfarter, husbilsparker och mer.

Produktspecifikationer:

Motor: 12V/350W

Maximal lutning: 5 grader

Däckdiameter: 8" (190 mm)

Max hastighet: 22 fot/min

Max dragkraft: 2270 kg

Max belastning: 272 kg

Justerad fixturhöjd: 12,6"-16,5" (320-420 mm)

Paket innehåll:

1 x elektriskt styrhjul

1 x monteringsfäste

1 x batterikabel

1 x par bultar

Funktioner och detaljer:

-5000 lbs Lastkapacitet: Denna släpvagnsflyttare har en dragkapacitet på upp till 5000 lbs med en 600 lbs styrhjulsbelastning som gör att du kan manövrera din släpvagn utan ansträngning. Elektriska komponenter inuti kontrollboxen hjälper till att skydda motorn från överhettningsskador. En kraftfull 12V DC 350 watts motor driver växelmekanismen, och en reduktionsväxel omvandlar motorkraften till rörelse.

-7,5 tums pneumatiska däck: För optimalt vridmoment har de tunga hjulen på släpvagnen ett utväxlingsförhållande på 326:1. Den är 2,8 tum bred och 7,5 tum i diameter för utmärkt grepp på alla underlag och har automatisk bromsning för pålitlig säkerhet.

-Lätt att använda: Den elektriska släpvagnen är utrustad med två kontrollhandtag. Styrhjulens höjd kan enkelt kontrolleras genom att vrida på lyfthandtaget. Rörelse framåt och bakåt kan utföras med fingertopparna. Och det bör noteras att monteringsfästet måste passa perfekt med den upphöjda delen på axeln, och produkten kan inte användas på sluttningar större än 5°, smuts och grusvägar.

- Aluminiumlegeringsmaterial: Denna elektriska släpvagnsdomkraft är gjord av kraftigt aluminiumlegeringsmaterial, vilket kommer att ge dig år av kvalitetsservice. Detta högkvalitativa material förbättrar hållbarheten och förlänger livslängden.

-Bred applikation: Detta släpvagnsstyrhjul är utrustat med ett monteringsfäste, som enkelt kan fästas på släpet. Den används ofta för att flytta din husvagn, båttrailer eller hästsläp i trånga utrymmen som gårdar, carportar, uppfarter, husvagnsparker och mer.

Obs: Monteringsfästet måste snäppas fast i den upphöjda delen på axeln, och produkten kan inte användas på sluttningar och grusvägar som är större än 5°. Om din släpvagn inte har förborrade hål kan du behöva borra hål i släpvagnsfästena.

Objektsnr 628761772

Visningar 97

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 13:51

350W 2270kg 190mm däckdiameter mångsidigt motoriserat jockeyhjul, lättanvänd

Pris

4 595 kr

Slutar om

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

164 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?