Beskrivning

Vägen dit (3:e romanen i serien Herravälde) av Ana Porss

Format: Pocket
Språk: Svenska
Utgiven: 2022
Sidor: 255
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
ISBN: 9789177994275
Typ: Historisk roman

Vägen dit handlar om rotlöshet och om drömmar, men också om den kärlek alla människor är i behov av. Det är den tredje romanen i serien Herravälde, som utspelar sig mellan åren 1813 och 1960 och som är baserad på författarens sanna släkthistoria.

Anna vill mer med sitt liv än att arbeta i köket på Hotel du Nord i Borås och utvandrar som ensamstående kvinna till Amerika. I Chicago får hon anställning som hembiträde och lär känna en annan svensk kvinna, Karin. Tillsammans utforskar de staden där både hederligt folk och brottslingar lever.

Anna känner sig rotlös och så småningom söker hon sig västerut. I Hollywood får hon tjänst som kokerska i filmmogulen Samuel Goldwyns hem. Där serverar hon filmstjärnor som Charlie Chaplin och Marlene Dietrich och en kväll söker Greta Garbo upp henne i köket. Frun i huset, skådespelerskan Frances Howard Goldwyn, blir Annas bästa vän och om kvällarna smiter hon in till Anna för att prata ut om sina problem. Anna lyssnar gärna men sina egna bekymmer, och den hemlighet hon burit på sedan hon lämnade Sverige, är något hon håller för sig själv. Men så en dag får hon ett brev och Anna bestämmer sig för att våga ta steget mot den dröm hon så länge haft.

Skick
Nyskick! Oläst.

Betalning
Betalning ska ske inom 3 dagar efter avslutad auktion. Om du behöver invänta lön, barnbidrag, pension m.m. så hör gärna av dig.

Frakt
Se gärna mina andra auktioner, jag samfraktar gärna. Vid fler vunna auktioner skriv till mig så väger jag alla varor och ser vad frakten blir innan betalning.

Leverans
Packas noga och skickas spårbart. Ansvarar ej för postens slarv. Varan skickas inom 3 arbetsdagar efter betalning. Erbjuder avhämtning om du vill slippa fraktkostnad.

Objektsnr 630368884

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 11:29

Vägen dit (3:e romanen i serien Herravälde) av Ana Porss

Pris

30 kr

Tillvarataga

Vällingby, Sverige

5.0

Tillvarataga

Verifierad

Toppsäljare

250 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?