Beskrivning

Ca 9,5x7 cm och ca 2 cm tjock. Inbunden med svart sammetspärm och dekorativt omslag av viktoriansk celluloid av blommor blad och fågel. Knäpps med spänne.
Enligt bild 9 är den tryckt i Stockholm, Ingvar Häggströms boktryckeri år 1895. Bild 5: Står skrivet L:RY 1.00. Jag är osäker på att alla sidor finns men den ser ut att vara komplett. Jag har inte hittat information om denna lilla psalmbok på internet. Se mina bilder.

Obs: Titta noga på mina bilder och läs även min beskrivning av det annonsen gäller. Angivet fraktförslag gäller endast för Sverige.
Avhämtning efter överenskommelse i Nynäshamn/ eventuellt i Slakthusområdet, Globen. En snabb affär uppskattas. Skulle problem med betalning uppstå förutsätter jag att du hör av dig. Jag sampackar naturligtvis och packar alltid mycket noga med mest återanvänt materiel. Jag väljer oftast Schenker som fraktbolag men önskar du ett annat alternativ så hör av dig. Om frakten blir billigare än annonserat betalar jag alltid tillbaks mellanskillnaden. Jag ansvarar ej för paketleverantörens hantering av paketet.

Objektsnr 627079315

Visningar 100

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 13:03

Psalmbok 1800 talet liten inbunden Viktorianskt celluloid sammet

Slutpris

|

55 kr

Auktionen är avslutad

KLINGON vann auktionen

63kakka

Nynäshamn, Sverige

5.0

63kakka

Verifierad

Toppsäljare

2 307 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?