Beskrivning

14 Dagars öppet köp

Kvitto + 90 Dagars garanti

(BEGAGNAD Eizo i Fint skick)


Eizo FlexScan EV2316WFS
är en högkvalitativ 23-tums bildskärm som erbjuder utmärkt bildkvalitet och ergonomisk design för professionellt användande. Med en Full HD-upplösning på 1920 x 1080 pixlar ger skärmen skarpa och detaljerade bilder, vilket passar perfekt för arbete med text, bilder och video.

Den är utrustad med Eizo's EcoView-teknologi som optimerar skärmens ljusstyrka och energiförbrukning för att minska belastningen på ögonen och spara energi. Dessutom har den en inbyggd EcoView-sensor som automatiskt justerar ljusstyrkan baserat på omgivande ljusförhållanden för att ge en jämn och behaglig visuell upplevelse under hela dagen.

FlexScan EV2316WFS har också en mängd ergonomiska funktioner som möjliggör anpassning efter individuella preferenser och arbetsmiljöer. Det inkluderar möjligheten att justera höjd, vinkel, pivot och svängning, vilket ger användarna möjlighet att hitta den mest bekväma arbetspositionen för långvarig användning utan att orsaka belastning på nacke och ögon.

Anslutningsalternativen inkluderar vanligtvis standardkontakter som DVI-D och VGA för anslutning till olika källor som datorer, bärbara datorer och annan AV-utrustning.

Sammanfattningsvis är Eizo FlexScan EV2316WFS en pålitlig och mångsidig bildskärm som passar perfekt för professionellt användande där hög bildkvalitet, ergonomi och energieffektivitet är viktiga faktorer.

Objektsnr 630698572

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 23:05

Eizo FlexScan EV2316WFS-BK, 23-Tum

Pris

1 300 kr

TanisElektronikAB

Stockholm, Sverige

4.8

TanisElektronikAB

Företag

Toppsäljare

495 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?