Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 23 mar 23:35

Det här är utgåvan från Asien och Hong Kong.

Hej! :-)

VIKTIGT
ATT NI LÄSER BESKRIVNINGEN!
READ ALL OF THE DESCRIPTION!

Jag vill helst bara göra affärer med seriösa köpare, den som inte har avsikt att fullfölja köpet borde inte buda helt enkelt.

Vore det något anmärkningsbart ang. produkten, eller sid-information kring produkten så nämner jag det i "Anmärkning". Kom ihåg dock att inget är perfekt det kan förekomma mindre revor eller anmärkningar som man kan helt enkelt missa.

Anmärkning
: Angående just detta annons så kan jag tänka mig avse upphämtning om man inte vill ta risken att disken blir lös under frakten (jag tar inte risken om något händer under frakten). Men om man överväger och vill ta det med frakt så kommer jag att vaddera spelet med överdrivet mycket bubbelplast samt kommer jag att placera produkten i två lager av kartonger för att minimera risken så mycket som möjligt. En absolut kronjuvel inom samlingen.

Logistik:
Så fort betalningen är genomförd börjar jag med att skriva ner köparens orderinformation, vaddera och paketera spelen, därefter några dygn efter det så lämnas in paketet till ombudet. Jag brukar skicka alla annonser paket samtidigt.

Frakt
: Fri och spårbar frakt för köp över 1000:-
Jag skickar produkterna via posten med spårbart frakt för köp över 1000:-. Jag skickar spårbara koden till vinnaren av respektive annons(erna) via Tradera efter att det är inlämnat hos ombudet. Jag ser till att packa extra noggrant med skyddad vaddering.

Som hobby entusiast försöker jag mitt bästa för att se till att produkterna som jag säljer anländer hos köparen i samma skick som enligt bild(erna).

International
buyers are welcome. However shipping cost may differ significantly, a package to outside of Sweden goes for about 250-350 SEK on average, therefore if you do not have intention to pay 250-350 SEK for shipping then do not bid. For further details wait for the end of the auction to receive an adjusted shipping summary, lest Tradera summarizes the shipping cost automatically.

From collectors to collectors.

Objektsnr 627814179

Visningar 656

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 21:20

Ny & Inplastat | Silent Hill 1 - Japanskt - PS1 - En kronjuvel för samlarn'.

Slutpris

|

4 400 kr

Auktionen är avslutad

RedZour vann auktionen

Siamurai

Norsborg, Sverige

5.0

Siamurai

Verifierad

Toppsäljare

1 303 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?