Beskrivning

av Frans X Plooij, Hetty van de Rijt.
Sju utvecklingssprång under barnets första levnadsår.

Häftad, 267 sidor, lite använd men skapligt skick.

"Växa och upptäcka världen: Sju utvecklingssprång under barnets första levnadsår" är en bok skriven av den nederländska författaren och forskaren Hetty van de Rijt och den australiska forskaren och pedagogen Frans X. Plooij. Boken fokuserar på barnets tidiga utvecklingsstadier och identifierar sju viktiga "utvecklingssprång" som barnet genomgår under sitt första levnadsår.

Genom att använda observationer och forskning presenterar författarna information om de olika stegen som barnet går igenom i sin kognitiva, emotionella och fysiska utveckling. Boken ger föräldrar och vårdgivare en djupare förståelse för barnets beteende och reaktioner under dessa utvecklingssprång och erbjuder vägledning om hur man kan stödja och underlätta barnets framsteg.

Bokens innehåll inkluderar bland annat beskrivningar av varje utvecklingssprång och de specifika färdigheter och beteenden som kan förväntas under varje fas. Författarna ger också råd och tips om hur föräldrar kan skapa en gynnsam och stödjande miljö för sitt barn under varje utvecklingsstadium.

Genom att läsa "Växa och upptäcka världen" kan föräldrar och vårdgivare få en djupare insikt i barnets tidiga utveckling och lära sig att tolka och svara på barnets behov på ett mer meningsfullt sätt. Boken erbjuder praktiska och konkreta verktyg för att stödja barnets tillväxt och främja en sund och positiv utveckling under det första levnadsåret.

Jag erbjuder samfrakt så titta gärna på mina andra böcker.

Objektsnr 627831865

Visningar 70

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 17:43

'Växa och upptäcka världen'

Utropspris

|0 Bud

150 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?