Beskrivning

Ylva Stockelbergs välkända och omtyckta inbundna bok för alla kattälskare, och med Eivor Rasehorns fina foto. Se bifogade bilder och bokbeskrivning nedan.

Nära nyskick, första upplagan, ICA Bokförlag, 95 sidor. Mått: 200x250x15 mm och vikt 470 g.

Bokbeskrivning:
Ge din innekatt något att göra
Hur många gånger har man inte sett en katt sitta i ett vardagsrumsfönster och spana ut över nejden. Vaktar den sitt revir, väntar den på husse och matte eller har den rentav tråkigt?

Som kattägare har man ansvar för att hålla sin katt så frisk, glad och harmonisk som möjligt. Vad många kattägare inte tänker på är att en katt faktiskt behöver sysselsättas för att må bra. Håller man katten som innekatt måste man vara ännu mer noga med att ge den allt den behöver. Den kan ju inte skaffa sig det själv utomhus.

Ylva Stockelberg har skrivit en bok där läsaren får en mängd tips om hur innekattens vardag kan göras lite mer innehållsrik och spännande. Hon berättar varmt om hur hennes egna katter sysselsätter sig och hur hon själv har gjort för att hennes katter ska trivas. Hon beskriver flera kattlekar och kattleksaker och berättar hur man ser till speciella katters behov. Boken tar också upp vardagliga ting som skötsel, utfodring och hur du kommunicerar med din katt.

Det här är en bok som varmt rekommenderas till alla som har, eller funderar på att skaffa, en innekatt.

Köper du fler saker av mig vid samma tillfälle så ordnas självklart samfrakt om du vill, fraktkostnaden blir ju lägre och miljön mår lite bättre.

Objektsnr 630786312

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 19:21

Din innekatt : aktivering och skötsel

Utropspris

|0 Bud

70 kr

Slutar om

Råda15

Lidköping, Sverige

5.0

Råda15

Verifierad

76 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?