Beskrivning

Sorlins böcker har gett ut Sigge Starks kärleksroman "Luffarbruden" och året är 1943. Deras slogan lyder "För lediga stunder" och vad bättre är än en bok? Förutom att vara ett gastkramande kärleksäventyr så passa den även bra som dekoration i hemmet.

Med 80 år på nacken så har den här boken varit med om en hel del och det syns såklart. I välanvänt bruksskick med slitage, veck och missfärgning på omslaget. Sidorna är lätt gulnade. Några mindre fläckar förekommer inne i boken och en "rivskada" då två sidor har suttit ihop eftersom man inte "skar" sidorna lika snyggt förr i tiden. Boken är dock komplett och är man ute efter en mer retro "look" så har man kommit rätt. Zooma gärna själv in på bilderna för att avgöra objektets skick.

Antal sidor: 126

Om du har några frågor angående objektet så tveka inte att höra av dig - jag svarar så fort jag kan. Bud är bindande, så vänligen ställ din fråga innan du budar.

Betalning ska ske senast 5 dagar efter avslutad auktion om inget annat har avtalats på förhand.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar ej för postens hantering men om det skulle vara något problem med objektet så tveka inte att kontakta mig så löser vi det! Samfraktar såklart om det är aktuellt och om jag någon gång skulle räkna fel på frakten så betalar jag givetvis tillbaka mellanskillnaden. Skickar även utanför Sverige men då blir fraktsatsen en annan.

Objektsnr 629672652

Visningar 83

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 19 apr 19:19

Luffarbruden av Sigge Stark, en kärleksroman från 1943, romantik, bok

Utropspris

|0 Bud

15 kr

Auktionen avslutades utan bud

Adnil_88

Kristianstad, Sverige

5.0

Adnil_88

Verifierad

Toppsäljare

672 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?