Beskrivning

Mycket fint skick

Svensk text

Spider-Man
Den blyge studenten Peter Parker (Tobey Maguire) blir biten av en radioaktiv spindel, vilket ger honom fantastiska och unika superkrafter. Men med tiden lär han sig att med sådana krafter, krävs också ett stort ansvarstagande. Peter svär att viga sitt liv åt att bekämpa brottsligheten.

The Green Goblin, som egentligen heter Norman Osborn (Willem Dafoe), är Spidermans ärkefiende. Han fick sin demoniska personlighet efter att ett kemiskt experiment exploderat i hans ansikte. Den speciella formeln ökade hans intelligens och styrka men gjorde honom också galen.

Spider-Man 2
Peter Parker lever dubbelliv som å ena sidan collegestudent och å andra sidan övernaturlig och cool superhjälte.

Det nya äventyret trappas upp och Spider-Mans liv blir om möjligt ännu mer komplicerat när han möter en ny fiende, den briljante Otto Octavius, som blir reinkarnerad som den galna och flerarmade Doctor Octopus.

Spider-Man 3

Peter Parker (Tobey Maguire) har äntligen lyckats hitta en balans mellan sin kärlek till M.J. (Kirsten Dunst) och sina uppgifter som superhjälte.

Men när hans dräkt plötsligt förändras, blir svart och stärker hans krafter, förändrar detta också Peter. Den tar fram en mörk sida i hans personlighet som han måste kämpa för att kontrollera. Peter måste nu slåss för att komma över sina egna demoner samtidigt som två av de mest fruktade motståndarna någonsin, Sandman (Thomas Haden Church) och Venom (Topher Grace), samlar sina enastående krafter och törstar efter en hämnd som hotar Peter och alla han älskar.

The Amazing Spider-Man
Peter Parker är en utstött high school student som blev övergiven av sina föräldrar som liten, och uppfostrad av sin farbror Ben och faster May. Som de flesta tonåringar försöker Peter att komma underfund med vem han är och hur han blev den han är idag.

Peter blir också förälskad för första gången, i skolkamraten Gwen Stacy, och tillsammans kämpar de med kärleken, förpliktelser och hemligheter. När Peter upptäcker en mystisk väska som har tillhört hans pappa, så påbörjas ett sökande efter att förstå sig på hans pappas försvinnande och det leder honom till ett laboratorium på Oscorp och Dr. Curt Connor, hans pappas forna kompanjon. När Spider-Man kolliderar med Connors alter ego, The Lizard, måste Peter göra livsavgörande val och använda sina krafter för att skapa sitt eget öde och bli en hjälte.

The Amazing Spider-Man 2
Livet leker för Spider-Man (Andrew Garfield). För Peter Parker finns det inget bättre än att svinga sig mellan skyskrapor, njuta av hjälterollen och att umgås med Gwen (Emma Stone). Men att vara hjälte har ett pris: endast Spider-Man kan skydda New York-borna från de superskurkar som hotar staden. När Electro (Jamie Foxx) dyker upp, ställs Peter inför en mäktig och mycket farlig motståndare och när hans gamle vän Harry Osborn (Dane DeHaan) återvänder, inser Peter att alla hans diender har en sak gemensamt: OsCorp.

Objektnr 634356823

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 26 jun 23:19

Spider-Man: 5 Movie Collection (Blu-Ray)

Pris

99 kr

Bellas_Shopping

Mariestad, Sverige

5.0

Bellas_Shopping

Verifierad

Toppsäljare

4 224 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?