Beskrivning

En fin Tiger i Röd/ Mahogny Obsidan.
Kristallen är 2,3-3 cm lång och 1 cm bred.
Ursprung: SydAfrika

Skickar alltid min kristaller renade.
Tänk på att naturliga inklusioner, bergrester och oregelbundenheter förekommer i natursten.

*Maghony Obsidian
Kristallens egenskaper: Mahognyobsidianen är en kraftfull kristall som säga ha starkt skyddande egenskaper. Den sägs skydda sin bärare från personer som vill skada en psykiskt, och från personer som omedvetet sänder ut psykologiska attacker. Kristallen sägs kunna ta bort blockeringar och öka flödet och kreativiteten hos oss. Den ska hjälpa oss att släppa på negativitet och dessutom vara starkt jordande.

Chakra: Rotchakra & Solar Plexus

Hur kristallen kan hjälpa dig: Mahognyobsidianen kan hjälpa dig att grunda dig och finna lugn, samt minska spänningar. När du behöver ta beslut ska den stötta dig i att göra rätt val och sägs dessutom vara en bra kristall att arbeta med när du skriver dina intentioner eller inför manifestationer.

Kristallens utseende och användning: Den här kristallen vill du meditera med när du har mycket omkring dig. Både för beskydd men även för att grunda dig. Ha den med vid ritualer, använd den vid kristallnät för renande och skyddande energier, placera den i ditt hem för en balanserad och jordnära energi. Denna kristall sägs plocka fram kraften hos dig när du behöver den som mest så att du orkar kämpa vidare.*

-samfraktar-

Objektnr 630824207

Visningar 131

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 08:39

Kristall Carving i Tiger Röd/Mahogny Obsidian

Såld för

49 kr
Annonsen är avslutad

Lovecrystals

Bromma/Stockholm, Sverige

5.0

Lovecrystals

Verifierad

Toppsäljare

366 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?