Beskrivning

TENS-apparat Cefar Tens Basic för smärtlindring o/e muskelstimulering

Apparaten är i nyskick, använd under en begränsad tid men ser ingen användning för den längre och då är det bättre att någon med behov köper till reducerad nykostnad.

Om du är ute efter muskelavslappning eller ”massageliknande” terapi i ditt eget hem är denna TENS-apparat en utmärkt lösning.

Transkutan Elektrisk Nervstimulering (TENS) är en smärtlindrande metod utan biverkningar som använder nervsystemets egna smärtmekanismer för att reducera både akut, tillfällig och långvarig smärta.

TENS-apparater är kända för att lindra stress och smärta i specifika muskelgrupper genom att tillämpa olika massagetekniker på dina muskler.

TENS- apparat CEFAR består av en batteridriven enhet som avger elektriska impulser via elektroder som placeras på hudytan. När enheten är påslagen avges små elektriska impulser till den drabbade kroppsdelen, vilket du känner som en stickande känsla. De elektriska impulserna kan minska smärtsignalerna till ryggmärgen och hjärnan, vilket kan hjälpa till att lindra smärta och slappna av i musklerna.

Cefar Basic erbjuder TENS-program för de flesta vanliga smärtindikationerna. Cefar Basic har 3 förinställda behandlingsprogram: TENS Conventional, TENS Burst och modulerade TENS-program (pulsbredd). Cefar Easy Touch : Med ett knapptryck kan man ställa in och justera intensiteten automatiskt i enlighet med resultaten från autotestanalysen. Cefar Easy TouchTM underlättar behandlingen och säkerställer att stimulering sker på en optimal och effektiv nivå.

CEFAR EASY TOUCH™ - automatisk amplitudinställning. Genom ett enkelt knapptryck justeras amplituden automatiskt, en funktion som förenklar för användaren och försäkrar att en optimal stimuleringsnivå uppnås för bästa behandlingsresultat.

Bakrundsbelysning: En större display i kombination med inbyggd belysning gör den lättare att läsa.

Timerfunktion: Det finns en timer som gör det möjligt att ställa in behandlingstiden mellan 0-60 minuter.

Uppföljningsfunktion: Ger dig möjlighet att övervaka användningen av stimulatorn.

CEFAR BASIC har två olika uppföljningsmöjligheter.
a) Uppföljning av användning av stimulatorn visat i timmar och minuter med möjlighet att nollställa mellan olika användare.
b) Uppföljning av total användning av stimulatorn visat i timmar och minuter. Kan ej nollställas.

Program- och knapplås samt pausfunktion: viktiga funktioner för både förskrivare och patient.

Manual med bl a programguide: Ingånde information om hur och när programmen ska användas är inkluderad i bruksanvisningen. Här hittar du även information om metoden och en elektrodplaceringsguide med bilder för de olika behandlingarna.

Levereras i väska med följande tillbehör:
  • 2 st anslutningssladdar
  • 2 st laddningsbara 1,2V AA batterier
  • 1 st laddare
  • 1 st halsband
  • 1 st bältesclip
  • 1 st manual

Skick och utförande enligt bilder. Allt jag säljer är begagnat såvida det inte framgår i text att det är nytt.
Bra/fint skick betyder alltså inte att varan är i nyskick.
Ställ alltid frågor om varan om du är osäker på något. Jag svarar alltid efter bästa förmåga.

Frakt tillkommer. I den är någon krona till wellpapp eller bubbelplast, bubbelpåse, så din/dina varor är skyddad under transport. Läs mitt personliga meddelande - vinnarmail endast via Tradera. Skickas efter betalning till Swish eller Tradera konto. Betalning av köpt objekt inom tre bankdagar om inget annat överenskommet. Skicka gärna ett mail när du har betalt så jag vet det och kan skicka varan. Jag skickar en gång per vecka. Läs min omdömessida. Omdöme lämnas när köpare lämnat omdöme. Välkommen att titta i mina övriga auktioner, många fynd!!
FOREIGN CUSTOMERS: WELCOME - payment by IBAN and BIC transfer or cash in registered letter (=at your own risk!)WE HAVE GREAT EXPERIENCE OF SHIPPING ABROAD!Costs for shipment will be added.

Objektnr 634235561

Visningar 68

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 20:34

TENS-proffsapparat Cefar Tens Basic för smärtlindring o/e muskelstimulering.

Utropspris

|0 Bud

1 000 kr

Auktionen avslutades utan bud

AuktioNsn

Sköndal, Sverige

4.9

AuktioNsn

Verifierad

Toppsäljare

532 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?