Beskrivning

Har använts ett fåtal gånger och är fullt fungerande. Den blev för stor för vår lilla lägenhet och säljs därför. Såg mindre ut på bilderna jag tittade på men insåg när jag fått paketet att C2 modellen är deras största. Två par skor följer med i storleken 43 och 44. Skor kan man beställa från tillverkarens hemsida och ligger på ca.1200kr. Kan användas till både PCVR och fristående (Quest 3) då det följer med en "Nexus" modul. Dock inte kopplat in modulen så den ligger ouppackad i sin låda. Bild nummer 1 och 2 är tagna i min lägenhet. Som du ser på bild nr.3 finns det ett "kjolpaket" monterat. Det följer med och jag har valt att inte montera det på grund av platsbrist.
Paketet är inhandlat i december 2023.

Jag skulle gissa att själva plattan väger ungefär 40kg. Diametern är ca.94cm, med de delar som sticker ut för att hålla ställning med bakstycke ca.100cm. Hållare för bakstycke och bakplatta kan enkelt monteras ner. Jag tänker att vi kan göra det tillsammans när du hämtar grejerna så blir det lättare för dig sen när du kommer hem och vet hur allt ska sitta. Vill du ha det nermonterat och klart innan du hämtar utrustningen är det bara säga till så fixar jag det.

På tillverkarens hemsida finns en bra instruktionsvideo för hur du kopplar ihop hård och mjukvara. Efter att ha följt instruktionerna fungerade allt som det skulle. De har även väldigt trevlig support som svarar snabbt om det skulle vara något man undrar över.

Länk till tillverkarens hemsida för mer info:
KAT Walk C 2 - Second-Generation Personal VR Treadmill – KATVR
https://www.kat-vr.com/products/kat-walk-c-2-plus

Recension:
Is this the best VR treadmill yet? KAT VR C2+ REVIEW
https://www.youtube.com/watch?v=qGGpmqBHKEA&t

Endast avhämtning då vikten är hög. Jag hjälper naturligtvis till att bära ner delarna vid hämtning.

Objektnr 634287178

Visningar 304

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 9 jun 17:45

KAT VR C2 PLUS - Second-Generation Personal VR Treadmill

Ledande bud

|

2 900 kr

Slutar om

Tribox

Kristianstad, Sverige

5.0

Tribox

Verifierad

Toppsäljare

272 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?