Beskrivning

Ett bokpaket beståendes av de fyra första böckerna om Luna och Superkraften.

Böckerna är lästa men i fint begagnat skick.

1 - Första boken: Upptäckten

När trean börjar efter sommaren märker Luna att ingen i klassen längre vill vara med henne. Klasskamraterna behandlar henne som luft. Hemma har föräldrarna fullt upp med sina bestyr och Lunas små tvillingbröder bara skriker och bråkar. Luna känner sig som det ensammaste barnet i hela världen.
Så en kväll gör hon en märkvärdig upptäckt. När hon doppar handen i mångatan som bildats i sjön går det som en ilning genom kroppen. Plötsligt kan hon höra genom betongväggar och på långt avstånd. Den underliga superkraften förändrar allt på gott och ont!
LUNA OCH SUPERKRAFTEN: UPPTÄCKTEN är den första boken i serien om nioåriga Luna från småstaden Lilla Vargudden. Böckerna riktar sig till barn i åldern sex till nio år.
Vänskap, utanförskap, familj, skola och kärlek. Med hög igenkänningsfaktor och varm humor skildras vardagen för Luna i Lilla Vargudden.

2 - Andra boken: Kärleken

Hemligheter, magiska krafter och den stora kärleken. Livet för Luna i Lilla Vargudden är inte så vanligt som det verkar.
Trots att Luna har börjat anpassa sig till sin nyfunna superkraft som gör att hon kan höra på riktigt långt håll, har resten av vardagen inte direkt förändrats. Hon känner sig fortfarande lika ensam och annorlunda. Vad ska egentligen en superhörsel vara bra för om den inte kan hjälpa en att få vänner eller bli sedd av den man eventuellt (och helt ofrivilligt) råkar vara kär i? Luna skulle behöva en helt annan sorts superkraft för att Ben i 5b ska märka henne. Eller kanske en steg-för-steg-guide, helt enkelt. Var ska hon hitta en sån?
LUNA OCH SUPERKRAFTEN: KÄRLEKEN är den andra boken i serien om nioåriga Luna från orten Lilla Vargudden. Böckerna riktar sig till barn i åldern sex till nio år.

3 - Tredje boken: Det osynliga barnet

Luna är på stadens bibliotek för att träna sin superhörsel när hennes nya kompis Ben plötsligt rusar in. Han är övertygad om att det finns en osynlig och ganska ensam person i Lilla Vargudden. Men Luna har svårt att tro honom. Osynliga människor finns väl bara i sagorna!
Snart inser Luna att Ben faktiskt har rätt, och de kommer överens om att hålla den mystiska personen hemlig. Men samtidigt som en våldsam storm drar in över samhället märker Luna hur jobbigt det är att dölja sanningen för sina föräldrar och vänner. Kan man bli galen av att behöva hålla reda på en massa lögner? Och hur hjälper man någon som är alldeles ensam?
LUNA OCH SUPERKRAFTEN: DET OSYNLIGA BARNET är den tredje boken i serien om nioåriga Luna. Med hög igenkänningsfaktor och varm humor skildrar den aktuella ämnen som mobbning och rätten att få vara annorlunda. Böckerna riktar sig till barn i åldern sex till nio år.


4 - Fjärde boken:

Har vädret fått solsting? Efter en lång vinter är det äntligen dags för vår och solsken i Lilla Vargudden. Ja, solen lyser nästan lite överdrivet mycket. Luna tycker mest att det är skönt att kunna fylla på sin superkraft nu när alla moln är borta och månen tittar fram igen. Men hon kan inte låta bli att påverkas av vädergurun Axels oro. Håller solen på att bli galen?
Samtidigt planeras öppningen av en semesteranläggning med solgaranti 365 dagar om året. Och när mystiska ljusstrålar börjar dyka upp i himlen om nätterna anar Luna ugglor i mossen. Tillsammans med Ben bestämmer hon sig för att undersöka stadens underliga väder.
LUNA OCH SUPERKRAFTEN: VÄDERHEMLIGHETEN är den fjärde boken i serien om nioåriga Luna från orten Lilla Vargudden. Med hög igenkänningsfaktor och varm humor skildrar den aktuella ämnen, som rätten att få vara annorlunda. Böckerna riktar sig till barn i åldern sex till nio år.

------------------------------------------------------------------------
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
---------------------------------------------------------------------------

Alla mina varor kommer från ett djur- och rökfritt hem.

Köparen står för frakten, om inget annat anges i annonsen.

Jag har flera annonser på Tradera och samfraktar gärna, så ta gärna en titt på mina övriga auktioner.

Betalning sker inom 3 dagar efter avslutad auktion. Snabb betalning ger snabb leverans! :)

Om du har några frågor - tveka inte för att höra av dig. Jag svarar på mail eller meddelanden så fort jag kan.

Lycka till med budandet!

Objektnr 632739933

Visningar 130

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 11:44

Luna och superkraften, del 1-4 av Sören Olsson, Leif Eriksson & Martin Svensson

Slutpris

|

195 kr

Auktionen är avslutad

rsuwe vann auktionen

babs111

Bromma, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

632 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?