Rena_Rama_Fyndet

Rena_Rama_Fyndet

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Växjö | Reg. February 2011

VIKTIGT!
Var snäll och läs följande:
Hej.
Till att börja med så skulle jag vilja säga följande: Om du vinner ett bud
så förväntar jag mig betalningen dagen efter eller absolut senast på 3'e dagen, och när jag står för frakten så gäller det endast inom Sverige. Jag har oftast flera auktioner som slutar på samma dag och till olika auktionsvinnare, och för att underlätta det för mig och inte behöva åka till posten flera gånger så brukar jag vänta till dagen efter med att skicka grejerna, eller när dom flesta har betalat.

Om du av nån anledning (spelar ingen roll vilken) inte inte kan betala inom den tidsramen så var snäll och hör av dig och förklara läget.
Jag har oftast inga problem med att vänta på betalningen så länge jag vet hur det ligger till.
Hör av dig under auktionens gång (om du vet redan i förväg) eller direkt efter att du vunnit och förklara så kan vi säkert komma överens.

Om du vill hämta dina grejer istället för att betala för frakt så går det självklart bra att göra det, men jag går inte med på att du betalar när du kommer, eller strax innan eller nåt sånt. Jag gör inga undantag på den här punkten längre.

Jag reserverar mig möjligheten till samfrakt.
I enkla ordalag... Huruvida jag samfraktar eller inte beror på hur mycket en vara blir såld för, så har du vunnit mer än en vara så är det viktigt att du hör av dig så att jag manuellt kan justera summan för en eventuell samfrakt innan du betalar. (Om detta inte är av nån betydelse för dig så får du mer än gärna betala som vanligt, inga problem här)

Är du osäker på måtten eller vill se fler bilder så är det absolut inget problem, hör bara av dig och specificera vad det är för mått/bilder du är ute efter så ska jag försöka ordna det. Jag avskyr returer och såvida vi inte kommit överens om en sådan -innan auktionens slut- så undviker jag dom fullständigt. Så om du vill buda men känner dig osäker på mått, skick, eller utseendet rent generellt tveka inte att kontakta mig och och berätta vad det är du behöver så ska jag göra mitt bästa för att tillmötesgå dig :) Jag vill vara hjälpsam här, så underlätta det för mig och var konkret och specifik när du ber mig om nåt så är du snäll.
Om du har upptäckt ett misstag i nån av mina annonser så skulle jag uppskatta det jättemycket om du ville uppmärksamma mig på det.

Skalan enligt vilket skicket bedöms är...
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ...där 1 är bäst och 10 är sämst...
...ihop med: Nytt, Ny-skick, Utmärkt, Mycket bra, Bra, Ok, Sådär, Dåligt, Mycket dåligt, Bedrövligt...i den ordningen, och är en kombination av dessa två.
En 1'a är alltid nytt antingen i förpackning och/eller med tags/prislappar på.
En 2'a är alltid i nyskick, ( en 2'a är i samma skick som en 1'a, den enda skillnaden är att 2'an inte har kvar sin förpackning/tags/prislapp. Här kan det kan t.ex. röra sig om ett plagg som kommer från en butik men när nån har provat det så har tagen gått av. Eller plagg som blivit köpta men sen aldrig använda.)
En 3'a kan vara antingen i utmärkt eller mycket bra skick. (Har inga som helst fel men har varit tvättat 1 till 3 gånger)
En 4'a kan vara allt från utmärkt till sådär (Så "Utmärkt" är bättre än "Mycket bra" men en 3'a i mycket bra skick är ändå i snäppet bättre skick än en 4'a i utmärkt skick, o.s.v.
Dom flesta plaggen jag lägger upp hamnar nånstans mellan kategorierna, 3 i utmärkt skick till 4 i bra skick).
En 5'a kan vara allt från bra till dåligt.
En 6'a från OK till mycket dåligt.
En 7'a från sådär till mycket dåligt, och 8'or, 9'or och 10'or har jag än så länge inte sålt så...
och slutligen...
Har du sett nåt som jag har haft uppe men auktionen tog slut innan du han buda? Hör av dig :)