nonserviam.blog

nonserviam.blog

|Samfrakt 7 dagar

Om

Bålsta | Reg. July 2017

INFORMATION:
Jag har sålt skivor/böcker/film/merchandise via internet sedan sent 1990-tal. Tidigare även på tradera men fick ta en paus när jag inte han med både fysisk butik och internetbutik. Nu kör jag igång på tradera igen i mindre skala då jag lagt ner den fysiska butiken och idag bedriver detta på ren hobbynivå.

Samfraktar alltid så den kostnaden ska bli så liten som möjligt för dig.

Du kan betala med Kontoöverföring, Swish, Paypal eller Bankkort. Betala helst via Traderas länk så jag får ett automatiskt meddelande direkt när du gjort överföringen.

All kontakt med mig, gör det via Traderas meddelandesida så vi inte riskerar att missa i kommunikationen för att e-mail hamnar i spam/skräppost mappar osv.

Vinster skickas ENDAST till din registrerade adress här på Tradera.

Fråga INTE efter att få köpa varan utanför Traderas sida, missade du att buda så kontakta mig så lägger jag upp auktionen igen hos Tradera, eller lämna bud i efterhand som man nuförtiden kan göra.

Alla paket som skickas registrerat och måste lämnas in till ombud (t.ex LP skivor, tyngre böcker osv) kan ta lite längre tid att få eftersom jag har jobb och barn som fyller dagarna, så jag hinner bara ner till ombud ca var 2-3 vecka, men det kan ibland gå snabbare och ibland ta lite längre tid. När det är skickat så får du ett SMS eller e-mail om du angivit dessa uppgifter.

Så för att förtydliga, detta är en bisyssla så saker skickas när det finns tid. Var lugn, allt dyker upp. Men har mycket annat som händer i livet, så har du bråttom får jag råda dig att vända dig till annan försäljare.

... och sist, alla som väntar till auktionerna är slut för att sedan använda Traderas nya funktion att lämna bud i efterhand är självklart välkomna. Men jag säljer inte saker för att jag har panik att få in pengar eller lever av detta. Utan för att jag rensar i min samling, så skambud undanbedes!!!

mvh
Peter