MaggansRetro

MaggansRetro

|Samfrakt 7 dagar

Om

Företag

TUMBA | Reg. April 2018

Köpvillkor MaggansRetro
Villkoren som accepteras av dig när du ingår avtal om köp av varor i vår Internetshop.

Fraktkostnader:

Vi skickar med Schenker eller PostNord. Vi följer deras fraktpriser.

Priser:

Varje objekt/vara anges med sitt totala pris.Vinstmarginalbeskattning (VMB) tillämpas på begagnade varor vilket innebär att köparen inte har avdragsrätt för moms på varan (påverkar endast köpare som är ett företag). Moms tillämpas dock på frakt och eventuella nytillverkade tillbehör.

Betalningssätt:

Betalning via Swish eller förskottsbetalning via bank, inom 10 bankdagar. Leverans sker så snart hela summan har satts in på vårat bankkonto. Inga extra avgifter utöver ev. fraktkostnad tillkommer.
Garanti:
Alla varor säljs i befintligt skick. Returfrakt ingår ej i garantin. Vi reserverar oss för eventuella fel objektsbeskrivningen samt för att färgåtergivning kan vara missvisande på fotografier av objekten.

Retur och reklamation:

Kontakta oss innan du returnerar en vara.

Ångerrätt:

I enlighet med lagen (SFS 2005:59) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal närmare anger, har du alltid 14 dagars ångerrätt på köpta varor från den dag varorna mottogs. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad betalar vi, inom 30 dagar, tillbaka det belopp du betalat för varan. Returnerade varor ska vara i väsentligt oförändrat skick och i originalförpackning. Vid eventuell tvist följer vi allmänna reklamationsnämndens rekommendation. Paketera varan väl eftersom du som kund står för risken samt kostnaden för returfrakten.

Skadad gods:

Som kund har du skyldighet att avsyna godset när du tar emot det. Om paketet är skadad när du hämtar ut den är det mycket viktigt att detta anmäls TILL UTLÄMNINGSSTÄLLET! Upptäcker du skada på varan vid hemkomsten skall anmälan göras till oss inom 7 arbetsdagar efter att du hämtat varan.

Felaktig leverans:

Kontakta oss omedelbart om du märker att du fått fel vara eller fel antal av någon vara så löser vi det!

E-maill:

Då vi sköter i stort sett all kommunikation per e-maill är det viktigt att du har en fungerade e-maill adress som du kollar regelbundet.

Butik:

Vi har ingen fysisk butik och ingen avhämtning, utan all försäljning sker via webbsidan.

Övrigt:

Tack för att du valt att använda vår Internetshop. Vi ser fram emot att göra affärer med dig och vill göra vårt yttersta för att du ska få en god köpupplevelse och bli nöjd med dina produkter. Om du har någon fråga är du alltid välkommen att e-posta dina frågor till oss. Vi svarar så för vi kan.

Mvh MaggansRetro