Najt_Rajder

Najt_Rajder

Samfrakt 3 dagar

Om

Kristianstad | Reg. January 2005

Hejsan, välkommen till mina auktioner och fastpris annonser. Jag har varit medlem här sedan 2005, både sålt och köpt en massa saker. Hoppas du finner något intressant som passar dig, kika gärna på mina fastprisannonser där du hittar allt möjligt gott och blandat. Har du frågor om något så tveka inte att ta kontakt med mig så svarar jag gärna på dina frågor!
****FRAKT****
Försöker såklart hålla nere fraktkostnaderna så gott det går enligt gällande prislistor hos leverantörer, dock påverkar alltid vikt och emballage det slutliga fraktpriset och det kan jag tyvärr inte påverka alls. Har du andra lösningar kanske än de jag använder? låt oss iså fall diskutera dem och se vad vi kommer fram till.
****SAMFRAKT****
Köp mer och spara mer slantar på frakten! Köp fler objekt på fastpris eller om du vinner flera utav mina auktioner så slår jag ihop allt till ett och samma paket...smart och samtidigt mycket billigare fraktkostnad!
****VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT****
Är du en pajas som gillar att buda men sen inte genomför affärerna och förstör för oss andra här? Om, håll dig så lång borta ifrån mig du bara kan tack!