Knight2005

Knight2005

|Samfrakt 3 dagar

Om

Klippan | Reg. October 2005

Hej och Välkommen!
Av ekonomiska själv så kommer jag inte kunna fixa hem fler akvarie artiklar från Asien. Så det som finns på min annons sida är det som finns kvar. Samtliga varor är nya och oanvända (om inget annat är angivit i annons). Förpackning av vissa varorna gör jag själv då vissa varor inte har butiks förpackning. Skulle varan visa upp någon form av skada/defekt vid mottagning så kontakta mig inom 3 vardagar så kompenserar vi dig som köpare (Vid skada på varan, vänligen ta bild på skadan snarast samt även emballaget för att anmälan till fraktbolag smidigt ska kunna göras och mail mig bilderna för lättare kunna hjälpa till med ärendet!). Skulle ditt paket eventuellt komma bort i postgången så tar jag ett ansvar för detta och kompenserar dig som köpare med ny artikel. Min erfarenhet är att allting går att ordna bara jag får vetskap om eventuella problem. Mitt viktigaste mål är att köparen ska vara nöjd med sitt köp.

Välkommen att kontakta mig via mail så svarar jag på dina frågor så gott jag kan och hjälper dig med eventuella problem. Jag svarar på dina frågor så fort som möjligt, även helger och helgdagar.

*OBS*:
Gällande övriga annonser på begagnade varor som jag eventuellt har till auktion, så är det ingen återköp på dessa objekt då det är begagnade saker. Ni som budar på min/mina auktioner gällande begagnad vara accepterar då beskrivning jag gjort på artikeln. (foto säger mer en 1000ord, fler kan fås vid begäran)

Mvh - Micke!
PS; samfrakt på samtliga artiklar ordnar jag, hör av dig bara!
Jag är hörselskadad ... inte lönt att ringa då!