ArbråRödaKors

ArbråRödaKors

Om

Företag

ARBRÅ | Reg. November 2013

Välkommen till Arbrå Röda Kors Tradera försäljning. Genom att buda på våra auktioner kan du inte bara fynda åt dig själv utan hjälper du till att göra världen lite bättre.

Alla våra varor säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi försöker att värdera samtliga varor och ge en korrekt beskrivning av skicket. Om en vara är skadad på något sätt så beskrivs det tydligt i annonsen och är inte en giltig anledning till reklamation.

Varan skickas välpaketerad och emballerad. Köparen står för frakten och vill du att vi fraktar på ett annat vis än vad som står i annonsen så kontakta oss. Vi ansvarar inte för postens hantering av våra varor.

Sätt in pengarna på vårt bankgiro 622-1402, Swedbank kontonummer clearingnr:8103-4 nr:964547975-0 eller företags Swish nr:1232362424 inom 5 dagar efter avslutad auktion. Ange ditt alias vid betalningen. Vi skickar varan inom 5 arbetsdagar när pengarna finns på kontot.

Om du har budat på flera av våra auktioner och vill att vi samfraktar så är det bara att höra av sig via mejl eller telefon. Våran Röda Kors butik ligger i Arbrå där vi har ett cafe samt försäljning av second hand, så avhämtning är möjligt. Våra öppettider är Mån, Ons, Tors: 10-16 Tisdag: 10-18 Fredag: 10-14 telefonnummer: 0278-40214

Lycka till med budande!

Din sökning matchade tyvärr inte någon annons

Tips!
  • Spara sökningen på bokmärket
  • Kolla att du söker i rätt kategori
  • Gör sökningen mer exakt med “citattecken”
  • Bredda din sökning med asterisk*