VerEls

VerEls

|Samfrakt 7 dagar

Om butiken

Hjo | Reg. June 2007

Butiksinformation och köpvillkor

VerEls DieCast Collectibles Företaget startades 2007. Grunden i företaget är modell- och bilbanebilar i skala 1:64. När företaget startades 2007 så fanns i Sverige endast modeller såsom basic Hot Wheels och i vissa fall enklare Matchbox att tillgå och de var ju inte alls lika roliga som de bilar som gick att köpa i exempelvis USA, där märken som Hot Wheels, Johnny Lightning, GreenLight Collectibles, Jada Toys, M2 Machines och nu även på senare tid Auto World haft den ena godbiten efter den andra. De bilar som säljs av VerEls DieCast Collectibles har därför ända sedan starten varit tillverkade i ett betydligt högre detaljutförande än vad man normalt sett hittar i vårat land. Bilarna är därmed riktade till den som samlar och skall inte användas av barn utan vuxens tillsyn. I vissa fall är inte skalan helt korrekt 1:64, men i texten för respektive auktion eller köp-nu brukar det då framgå om bilen är större eller mindre än 1:64. Dock är de flesta 1:64ish… Då motorintresset är stort även i övrigt händer det att även andra varor med anknytning till två- eller fyrhjuliga fordon kommer till försäljning. Företaget drivs enbart på kvällar och helger, så kontakt sker lämpligast via mail på adressen info@verels.com. Det finns ingen fysisk butik utan all försäljning sker via nätet och så har det varit ända sedan starten.

Betalning och leverans Betalning kan ske på olika sätt och det är du som väljer hur du vill betala. Tradera har många alternativ och om inte de räcker så har ni möjlighet att betala direkt till oss via bankgiro, swish eller Paypal. Betalning sker alltid i förskott och skall vara oss tillhanda senast sju bankdagar efter mottagen orderbekräftelse. Alla paket skickas antingen med Schenker eller med Posten. Önskar ni något alternativt transportsätt så är ni välkomna att kontakta oss via mail, info@verels.com Leveranstid Vi försöker alltid att skicka inom tre dagar efter att betalning är registrerad. Leveranstiden kan skilja lite beroende på om det är Schenker eller Posten som levererar. Ångerrätt Som privatperson har du 14 dagar på dig att ångra ditt köp efter att du mottagit varan. För att vi skall godkänna returen måste följande beaktas: * Varan skall returneras i obruten, oskadad förpackning och/eller oskadat skick. * Kontakta VerEls DieCast Collectibles innan du skickar tillbaka varan. * Returer skall alltid skickas spårbart med antingen Schenker, DHL eller Posten. * Du bekostar returfrakten och postförskott får inte användas. Vid godkänd retur återbetalar vi köpesumman. Fel i leverans Skulle något blivit fel i leveransen, kontakta då oss omgående via e-post på adressen: info@verels.com Transportskador Synliga skador på godset skall anmälas direkt vid mottagandet till respektive fraktbolag. Tag kontakt med oss i händelse av dolda transportskador så hjälps vi åt att reda ut skadan.

Kontakt

VerEls DieCast Collectibles Jan-Erik Svensson Skövdevägen 28 544 32 Hjo Sweden Tel: +46 705 589 718 Mail: info@verels.com