Beskrivning

SHADOWMAN häftigt action / äventyrsspel till PC
  • Spelet är nytt, inplastat och ligger i en ask av DVDtyp.
Spelet har några år på nacken men är kanonbra trots det.

Recension från nätet:
I ett mystiskt gränsland mellan de levande och de döda, styrd av okända voodoo-krafter, lever ShadowMan, hjälten som ska rädda världen från undergång. ShadowMan är ett fantastiskt 3D action/äventyrsspel, som med en originell intrig och enastående grafik.

Shadowman är det senaste spelet från Acclaim och beskrivs av många som årets "Tomb Raider Killer". Jämförelser med Tomb Raider och Heretic 2 är därför oundvikliga. Handlingen går ut på att du är Mike LeRoi - även kallad Shadowman. Mike är en slags härskare över "de dödas rike" och det är hans jobb att upprätthålla ordning mellan de dödas rike och den levande världen. Förvirrande? Vänta bara. Allt är nämligen inte frid och fröjd eftersom en grupp mördare försöker bryta symbiosen mellan döda och levande - för att skapa död och förstörelse. Givetvis måste Mike stoppa dem och återställa ordningen.

Spelet utspelar sig på så sätt både i de dödas värld och i den levande världen. När man "dör" i spelet förflyttas nämligen handlingen till döds-världen och man blir ett monster som måste kämpa sig igenom gastar och zombies. Avsevärt mer avancerad handling än Tomb Raider enligt mig. Precis som i Tomb Raider måste man kämpa sig igenom banor genom att döda fiender, klättra, simma, öppna dörrar o.s.v. På vägen plockar man upp både vapen och föremål som hjälper dig i din kamp för det goda. En intressant detalj är att man kan ha ett föremål i varje hand. I vissa lägen kan det vara bra att ha ett special-föremål medan det ibland är en fördel att ha två pistoler som i den bästa Hong Kong-film. Striderna är ganska standard, man kan springa, hoppa, skjuta m.m. En annan intressant finess är att det finns ett "sniper-mode" som är användbart för att skjuta fiender som befinner sig på långt avstånd.

Grafikmässigt är Shadowman mycket bra. Det är inte bara färgsprakande och snyggt utan mycket arbete har lagts ned på detaljer, och det märks. Musik och ljudeffekter är även de mycket stämningsfulla och passar perfekt in i spelets miljö. Det är bättre än de flesta andra spel och förhöjer definitivt spelupplevelsen.

Systemkrav:
Win 95/98, (Funkar även till många nya datorer.)
P200 CPU, min
32 MB ram
350 MB ledigt hårddiskutrymme

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektsnr 628360780

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 22:45

SHADOWMAN häftigt action / äventyrsspel till PC /NY <----

Pris

60 kr

Slutar om

amanda010101

Lund, Sverige

5.0

Verifierad

84 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?