Beskrivning

MADE IN JAPAN

NES-88-EEC

Återupplev nostalgin med Teenage Mutant Hero Turtles till Nintendo 8-bitars. Denna begagnade klassiker tar dig tillbaka till 80-talets äventyr med de legendariska sköldpaddorna och deras strider mot ondskefulla fiender.

I detta actionfyllda spel tar spelaren kontroll över de fyra hjältemodiga sköldpaddorna - Leonardo, Michelangelo, Donatello och Raphael - när de beger sig ut på ett episkt äventyr för att rädda New York City från Shredder och hans onda fotklan. Utforska en mängd olika nivåer, strid mot horder av fiender och lösa pussel för att rädda dagen.

Den begagnade kassetten för Nintendo 8-bitars ger dig möjlighet att återuppleva den spännande handlingen och utmaningarna i Teenage Mutant Hero Turtles till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en långvarig fan av Turtles-franchisen eller ny till dess charm, kommer detta spel att erbjuda timmar av underhållning och nostalgisk spelglädje.

Med färgglad grafik, karaktäristiska karaktärer och spännande gameplay, tar Teenage Mutant Hero Turtles till Nintendo 8-bitars spelaren på en resa tillbaka till barndomens äventyr. Ge dig ut på gatorna i New York och kämpa mot Shredder och hans fotklan för att rädda staden och bli hjältarna vi förtjänar.

Oavsett om du är en samlare, en retrospelentusiast eller helt enkelt letar efter en klassisk spelupplevelse, kommer Teenage Mutant Hero Turtles till Nintendo 8-bitars att leverera den nostalgiska kicken du längtar efter. Ta tag i din kontroll och gör dig redo att dyka in i Turtles-universumet med detta begagnade spel till Nintendo 8-bitars.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektsnr 629501343

Visningar 72

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Teenage Mutant Hero Turtles (Begagnad)

Pris

249 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?