Beskrivning

The Sims Bustin' Out är en unik och underhållande simulator där spelaren får kontroll över sina egna simkaraktärer och deras liv. Denna begagnade version till Xbox erbjuder spelare en möjlighet att utforska en virtuell värld full av möjligheter till ett överkomligt pris.

I The Sims Bustin' Out kan spelaren skapa och anpassa sina egna simkaraktärer och leva ut deras liv i en öppen värld. Från att bygga och inreda hus till att skaffa jobb, umgås med grannar och utforska olika platser, finns det en mängd olika aktiviteter att upptäcka och delta i.

Denna begagnade disk för Xbox ger dig möjlighet att uppleva den roliga och interaktiva spelupplevelsen i The Sims Bustin' Out till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av simulatorspel, sociala interaktioner eller bara letar efter en avslappnande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sin charmiga grafik, mångfald av aktiviteter och humoristiska ton tar The Sims Bustin' Out spelaren på en resa genom en värld där endast fantasin sätter gränserna. Ge dig ut på äventyr, skapa ditt drömhem och gör dig redo att leva livet som en sim med detta begagnade spel till Xbox.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektsnr 630029692

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

The Sims Bustin Out (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?