Beskrivning

MADE IN JAPAN

SNSP-BE-SCN

Ge dig in i stridsarenan med Best of The Best Championship Karate till Super Nintendo. Denna begagnade titel tar dig med på en resa genom den traditionella världen av karate, där varje kamp är en chans att visa din skicklighet och styrka.

I Best of The Best Championship Karate får spelaren möjlighet att välja en karaktär och delta i intensiva karatestrider mot andra fighters från hela världen. Använd olika slag och sparkar för att besegra dina motståndare och kämpa dig genom olika turneringar för att bli mästare.

Denna begagnade kassetten för Super Nintendo ger dig möjlighet att återuppleva spänningen och utmaningen i Best of The Best Championship Karate till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av kampsport eller bara letar efter en rolig och utmanande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med färgglad grafik, realistisk animation och en mängd olika karate-tekniker att behärska, tar Best of The Best Championship Karate till Super Nintendo spelaren på en resa genom karatens värld. Ge dig ut på strid och bevisa att du är den bästa kampsportaren av dem alla.

Oavsett om du är en samlare, en retrospelentusiast eller bara en spelare som söker en klassisk spelupplevelse, kommer Best of The Best Championship Karate till Super Nintendo att tillföra den nödvändiga dosen av kampsport och action till din spelupplevelse. Ta kontroll över din karaktär och gör dig redo att visa upp dina färdigheter på mattan med detta begagnade spel till Super Nintendo.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektsnr 629517450

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Best of The Best Championship Karate (Begagnad)

Pris

199 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?