Beskrivning

Rainbow Six: Lockdown är en intensiv och taktisk förstapersonsskjutare som tar spelaren med på uppdrag runt om i världen för att bekämpa terrorism och globala hot. Denna begagnade version till Xbox erbjuder spelare möjligheten att uppleva den spännande och strategiska actionen till ett överkomligt pris.

I Rainbow Six: Lockdown tar spelaren rollen som en elitmedlem i Rainbow Six-teamet och leder sina trupper genom farliga uppdrag mot välorganiserade fiender. Spelet erbjuder en spännande kampanjläge där spelaren måste planera sina attacker, samla information och utföra precisionsoperationer för att säkra seger.

Denna begagnade disk för Xbox ger dig möjlighet att uppleva den taktiska och actionfyllda atmosfären i Rainbow Six: Lockdown till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av militära spel, taktiska shooter-spel eller bara letar efter en spännande och utmanande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, realistiska stridsmekaniker och spännande uppdrag tar Rainbow Six: Lockdown spelaren med på en resa genom en värld av globala hot och terrorismbekämpning. Ge dig ut på uppdrag, bekämpa fienden och gör dig redo att rädda världen med detta begagnade spel till Xbox.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektsnr 630114839

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Rainbow Six Lockdown (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?