Traderas medlemmar kan sälja till förmån för din insamling

Genom Traderas samarbete med Pennybridge blir det möjligt för våra medlemmar att sälja varor och donera pengarna till en insamling. Pennybridge verifierar alla förmånstagare och sköter transaktionen. Oavsett om ni som förmånstagare är en stor organisation eller en mindre insamling administrerad av privatpersoner kan du vara trygg med att de insamlade pengarna hamnar i rätta händer.

Verifierad förmånstagare

Hur arbetar Pennybridge?

Pennybridge arbetar enligt FN:s Global Compact och löpande överskott används för att sänka insamlingskostnaden. Tjänsten uppfyller Finansinspektionens krav och regler för betaltjänster och penningöverföring.

Så ansluter du dig

För att våra medlemmar ska kunna välja din insamling behöver du bli verifierad av Pennybridge. Gå till Pennybridge.org, starta ett konto, registrera dig och processen är i gång. När en auktion avslutas och köparen betalar går pengarna först till Pennybridge som sedan betalar ut det till din insamling.

Vad kostar det?

Att skapa ett konto hos Pennybridge är gratis, de har inga fasta löpande kostnader och inte någon uppsägningstid. Vid en försäljning med frakt får först säljaren fraktkostnaden. Därefter dras Traderas provision, 10 % inkl moms. Pennybridge förmedlar resten av beloppet direkt till organisationen och räknar sedan av 5 % av förmedlad summa. Anledningen är att summan ska kunna tas av mottagarens insamlingsbudget och inte dras innan.

Både Pennybridge och Tradera tar som mest ut 200 kr vardera i avgift per annons.

Exempel:

Varans prisTill insamlingenTraderaPennybridge
100 kr85,5 kr10 kr4,5 kr

Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Genom att ansluta dig till Pennybridge gör du det lättare för våra medlemmar att stötta din insamling!

PennybridgeRegistrera dig här