Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Archons är härskarna över den mörka stadens kabaler, känslolösa Drukhari-konstnärer som drivs av gränslös girighet. När dessa kartellmästare kräver precision och säkerhet, sätter de ihop sin Hand – ett elitteam av kabalitiska experter, utvalda för sina skrämmande färdigheter i allt från gift till bladarbete. Hands of the Archon åstadkommer sin arbetsgivares mörka nycker utan att misslyckas – allt samtidigt som de kämpar efter inflytande och prestige i Commorraghs domstolar.

Denna flerdelade plastsats bygger 10 kabaliter, lömska agenter för Drukhari-krigsherrar. Dessa miniatyrer kan användas som Hand of the Archon-agenter i Kill Team-spel, eller byggas som Kabalite Warriors för Drukhari-arméer i Warhammer 40 000. Dessa grymma krigare är beväpnade med giftiga splittergevär och ett sortiment av sadistiska specialvapen, designade för att ge maximal smärta. Satsen innehåller massor av komponenter för att skräddarsy dina modeller och bygga dödande teamspecialister som den förföljande Skysplinter Assassin, slagsvingande Crimson Duellist, giftig Elixicant och mer.

Detta kit består av 126 plastkomponenter och kommer med 10 x Citadel 25 mm runda baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 607780156

Visninger 656

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Kill Team: Hand of the Archon Warhammer 40 000

Pris

359 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 989 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?