Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
När hemliga operationer krävs går Primaris Space Marines till strid klädd i Phobos-rustning, en lättare variant av Mark X-rustning designad för smygsamhet och smidighet. Beväpnade med en mängd specialiserad krigsutrustning använder dessa dödliga trupper överraskning och överväldigande kraft för att avsluta alla skärmytslingar så snabbt som de börjar – oavsett om de utför självständiga uppdrag som ett Phobos Strike Team eller säkrar viktiga mål på ett större slagfält.

Denna flerdelade plastsats låter dig bygga 10 rymdmariner klädda i Phobos-rustningar, redo att sätta in taktik med chock och vördnad mot dina fiender. Dessa miniatyrer kan användas som Phobos Strike Team-arbetare i Kill Team-spel, eller spelas in i Warhammer 40 000-spel som antingen Incursors eller Infiltrators. Detta otroligt mångsidiga kit innehåller ett enormt sortiment av vapen, huvuden och tillbehör för att bygga specialister som Voxbreaker, Saboteur, Helix Adept och Marksman – samt två Haywire Mine-tokens på sina egna baser.

Detta set består av 299 plastkomponenter och levereras med 10 x Citadel 32 mm runda baser och 2 x Citadel 25 mm runda baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 608262707

Visninger 825

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Kill Team: Phobos Strike Team Warhammer 40 000 Kill Team 10 miniatyrer

Pris

449 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 986 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?