Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
The Voidscarred är förhärdade veteraner från ett liv i piratkopiering. Dessa Corsairs har rest runt stjärnorna i århundraden, och de har sett det värsta och bästa som galaxen har att erbjuda. Många har utvecklat unika färdigheter och stridsstilar genom åren och tagit med sig specialistkrigsutrustning i strid.

Denna flerdelade plastsats låter dig bygga 10 Corsairs, listiga Aeldari-pirater beväpnade med esoteriska krigsutrustning. Dessa miniatyrer kan användas som Corsair Voidscarred-agenter i Kill Team-spel, eller ställas upp med Aeldari- och Drukhari-arméer i spel om Warhammer 40 000 som en enhet av Corsair Voidreavers eller Corsair Voidscarred. Denna eklektiska grupp av skurkar innehåller en Felarch och nio Corsair Voidscarred, som var och en kan utrustas med en mängd olika vapen, huvuden och tillbehör, eller monteras som specialister för ditt Kill Team – inklusive Way Seeker, Soul Weaver, Shade Runner, och mer.

Detta set består av 159 plastkomponenter och levereras med 10 x Citadel 28,5 mm runda baser. Dessutom ingår ett Craftworld Transfer Sheet med 379 Aeldari-glyfer och markeringar. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 608176504

Visninger 412

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Kill Team: Corsair Voidscarred Warhammer 40 000 Kill Team 10 miniatyrer

Pris

429 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 988 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?