Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Blades of Khaine är elitstridsformationer från Asuryani som har satts samman för ett enda syfte: att skära av en exakt del av ödet för att säkerställa att en fruktansvärd framtid för deras hantverksvärld eller deras ras som helhet aldrig inträffar. Slående skorpioner spricker ur hemlighet efter att ha förföljt sitt byte i timmar eller väntat på plats i dagar – kedjesvärd snurrar och mandiblasters spottar nålar av vit eld.

Detta flerdelade plastpaket låter dig bygga 10 Striking Scorpion-aspektkrigare att använda som ett komplett Blades of Khaine-dödslag, eller blandas med andra aspekter som Howling Banshees och Dire Avengers. De kan också användas i din Aeldari-armé i Warhammer 40 000. Varje modell har ett alternativ för bara huvud eller hjälm. En av fem kan byggas som en exark med ett val mellan ett bitande blad, dubbla kedjesvärd eller en skorpions klo och kedjesvärd. Du kan också bygga Exarchs som standard Striking Scorpions. Du hittar också två helgedomsstatyer i satsen.

Detta kit innehåller 168 plastkomponenter, 10 x 28,5 mm runda baser, 2 x Citadel 25 mm runda baser och ett Craftwords överföringsark.

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 625315137

Visninger 210

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Kill Team: Blades of Khaine Warhammer 40 000 Kill Team

Pris

489 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 986 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?