Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/-IJuKT1mHO8

Spela som Dani Rojas, en gerillakrigare som kämpar för att frita landet Yara.

Välkommen till Yara, ett tropiskt paradis där tiden stannat. Far Cry 6 tar med dig till en adrenalinstinn gerillarevolution i modern tid.


Gör gemensam sak med gerillan och driv bort diktatorn Antón Castillo och hans tonårsson Diego, som spelas av Hollywoodstjärnorna Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad) och Anthony Gonzalez (Coco).

I rollen som Dani Rojas får du spela en avhoppare från militären som nu anslutit till gerillan. För att jämna ut oddsen mot Antóns militär får du anamma den så kallade resolver-filosofin och ta hjälp av en unik och överraskande arsenal av nya vapen, fordon och tamdjur. Tänd revolutionens gnista som slutligen bränner ner tyrannens regim till marken.

Bli en gerillasoldat
Välj kön på Dani Rojas och följ med på en spännande berättelse som tar dig från tveksam medborgare till ledare i kampen mot Antóns regim. Hoppa in i kaotiska gerillastrider och samla soldater och resurser för att få ett övertag i kampen.

Helt nya tamdjur
Ensam är inte stark. Ta hjälp av helt nya tamdjur som Chorizo, den gulliga taxen ingen fiende kan ignorera, och Guapo, gerillamentorn Juan Cortez hungriga tamkrokodil.

Din egen armé
Anamma den så kallade resolver-filosofin och skapa en dödlig arsenal av hemmasnickrade vapen. Låt Antóns trupper smaka på gerillans påhittighet – vad sägs om kulsprutor drivna av motorcykelmotorer och ryggsäckar som avfyrar målsökande robotar?

Ett Yara i spillror
Utforska det största Far Cry hittills, med allt från djungler och stränder till storstäder. Rid fram på hästrygg, styr en stridsvagn eller välj något av alla andra transportalternativ för att ta dig runt på den stora önationen.

Objektnr 613235680

Visningar 81

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Far Cry 6 - Helt nytt till PS5 | Playstation 5!

Pris

378 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 326 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?