Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/55PRv_e00wc

Skjut dig fram i ett interdimensionellt äventyr.

Kasta dig mellan dimensioner med Ratchet & Clank och ta dig an en ondskefull kejsare från en annan verklighet. Hoppa mellan actionfyllda världar och ta dig fram i hisnande hastigheter med enastående grafik och en galen vapenarsenal när de intergalaktiska äventyrarna skjuter sig in på PS5.

De intergalaktiska äventyrarna är tillbaka på riktigt i Ratchet & Clank: Rift Apart.


Vansinniga vapen
En ondskefull robothärskare har gett sig ut på ett interdimensionellt erövringståg, och nu har han ställt in siktet på Ratchet och Clanks dimension. Damma av det dynamiska parets vansinniga vapenarsenal och stoppa en stundande dimensionskollaps.

Skjut dig ut mot hemtrakterna med en arsenal fylld av explosiva nya vapen, bl.a. Burst Pistol, Topiary Sprinkler och Shatterbomb. Susa omkring ovanför stadssiluetterna, hoppa in i strider och växla mellan dimensioner med utrustning som utmanar fysikens lagar.

Nya karaktärer
Upptäck tjusningen med dubbla lag tack vare en uppsättning gamla och nya ansikten – däribland en helt ny Lombax-motståndskämpe som är minst lika inställd som du på att få roboteländet ur spel.

- Spela som Ratchet och som Rivet, en mystisk ny lombax från en annan dimension.

- Upptäck Clanks helt nya interdimensionella mekanik.

Hisnande grafik
Njut av ett bländande interdimensionellt äventyr som får extra kraft tack vare den oerhörda snabbheten och prestandan hos PlayStation®5-konsolen. Spelet, som har utvecklats från grunden av den hyllade studion Insomniac Games, låter upplevelsen handla inte bara om det som händer på skärmen utan även det som du känner när du håller i den trådlösa DualSense™-handkontrollen.

Res med stil
Upptäck möjligheten att hoppa mellan galaxer med hjälp av dimensionella sprickor som bygger broar mellan nya världar och spellägen. Hoppa mellan slagfält för att snabbt få fördelar i strid och laga sprickor i planeter med pussel som spänner över dimensioner.

Besök oupptäckta planeter och se tidigare favoritplaneter ur nya dimensioner, mer levande än någonsin och med en exotisk flora och fauna tack vare prestandan i PlayStation5.

Vårt ordinarie pris: 699:-

Objektnr 515 382 002

Visningar 5 081

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Ratchet and Clank Rift Apart - Nordisk - Helt nytt till Playstation 5 | PS5!

Pris

548 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 381 omdömen

Läs omdömen