Beskrivning

Sony PlayStation Pulse Explore Wireless Earbuds innehåller:

Trådlösa PULSE Explore™-öronsnäckor
PlayStation Link™ USB-adapter
Laddningsfodral
Sex öronsnäckstoppar
USB-kabel
Tryckt material

Anslutningar:
PlayStation Link™ trådlös anslutning för:

PlayStation®5-konsoler
PlayStation Portal™ fjärrspelare
PC/Mac

Bluetooth 5.0 för:
Mobila enheter

Njut av extraordinärt verklighetstroget ljud hemma och på språng med PULSE Explore™ trådlösa hörsnäckor.

Upptäck en ny era inom spelljud när studioinspirerade plana magnetiska drivrutiner återger ljudlandskap med ultralåg distorsion för att leverera rika detaljer och gör att du kan höra exakt vad spelutvecklarna tänkt sig. Känn handlingen med tydlig djup bas och höj din upplevelse med mer exakt positionering av ljudsignaler i 3D Audio-stödda PS5®-spel.

Missa aldrig ett beat eftersom ny ultralåg latens och förlustfri trådlös PlayStation Link™-teknik levererar ljud med blixtsnabb hastighet utan att förlora en enda hörbar detalj i processen. Anslut enkelt och växla mellan PlayStation Link-kompatibla enheter, inklusive din PS5-konsol, PC, Mac och PlayStation Portal™ fjärrspelare.

Anslut dina öronsnäckor till en mobil enhet via Bluetooth® medan du fortfarande är ansluten till en PlayStation Link-enhet för att ta emot samtal och njuta av musik medan du spelar utan avbrott.

Se till att dina vänner hör din röst högt och tydligt genom två dolda mikrofoner utrustad med AI-förbättrad brusreduktionsteknik, medan lättåtkomliga volymkontroll låter dig hålla ögonen på spelet.

Ta med de trådlösa öronsnäckorna PULSE Explore på dina äventyr tack vare deras lätta, bärbara form som erbjuder upp till fem timmars spel på en enda laddning. Dessutom kan du komma tillbaka in i handlingen även när du är borta från hemmet med det medföljande laddningsfodralet som ger upp till 10 timmars extra batteritid.

Nästa generations spelljud
Njut av extraordinärt verklighetstroget ljud i dina favoritspel.

Plana magnetiska drivrutiner
Dessa studioinspirerade drivrutiner återger ljud med nästan perfekt noggrannhet längs hela det hörbara spektrumet, så att du kan höra spelet precis som utvecklarna tänkt sig. Fördjupa dig i ljudlandskap fulla av fylliga, subtila detaljer medan djup bas låter dig känna varje episkt möte i spelet. Förbättra din uppfattning i 3D Audio-stödda PS5®-spel eftersom ljudsignaler placeras med en otrolig grad av noggrannhet i alla tre dimensioner. Peka ut det exakta ursprunget, platsen och identiteten för olika ljud för reaktioner på bara en del av en sekund i stundens hetta.

PlayStation Link™-teknik
Missa aldrig ett beat eftersom ny ultralåg latens och förlustfri trådlös PlayStation Link™-teknik levererar ljud med blixtsnabb hastighet utan att förlora en enda hörbar detalj i processen. Anslut enkelt och växla mellan PlayStation Link-kompatibla enheter, inklusive din PS5-konsol, PC, Mac och PlayStation Portal™ fjärrspelare. Du kan till och med köpa ytterligare PlayStation Link USB-adaptrar för att enkelt byta från din PS5-konsol till PC eller Mac.

AI-förbättrad brusreduktion
Se till att du hörs högt och tydligt med mikrofonens brusreduktionsteknik. Den här nya tekniken drivs av artificiell intelligens och har tränats för att identifiera, isolera och ta bort oönskade ljud när den fångar din röst. Oavsett om det är surret från en dammsugare, skäll från en hund eller till och med knastret från dina snacks kan du chatta med självförtroende och veta att dina lagkamrater hör din röst tydligt.

Anslutning till flera enheter
Gå dit äventyret tar dig med möjligheten att trådlöst ansluta till en rad enheter inklusive en PS5®-konsol, PC, Mac, PlayStation Portal™ fjärrspelare, mobiltelefon och surfplatta.

Bluetooth®
Bli mobil genom att direkt ansluta dina öronsnäckor till en mobiltelefon eller surfplatta.

Anslutning för dubbla enheter
Lyssna på ljud från en PlayStation Link™- och Bluetooth®-enhet samtidigt för att fortsätta spela medan du svarar på samtal eller njuter av musik från en mobil enhet.

Bestäm och kontrollera
Led ditt lag till seger med kristallklar röstfångst och lättåtkomliga kontroller.

Integrerade mikrofoner
Prata och chatta med lagkamrater genom två dolda mikrofoner, optimalt placerade på öronsnäckorna för att fånga din röst på bästa sätt.

Intuitiva kontroller
Håll huvudet kvar i spelet med enkla och lättåtkomliga kontroller direkt till hands, inklusive dedikerade knappar för snabb volymjustering och mikrofonavstängning.

Byggda för äventyr
Njut av verklighetstroget ljud vart du än går med en bärbar design och laddningsfodral.

Bärbar design
Gå dit spelet tar dig med en lätt, bekväm äkta trådlös öronsnäcka som erbjuder samma innovativa funktioner som PULSE Elite™ trådlösa headset. Med verklighetstroget ljud, blixtsnabba anslutningar och AI-förbättrad mikrofonbrusavvisning kan du bara föreställa dig hur bra dina spel kan låta både på språng och hemma.

Inbyggt batteri och laddningsfodral
Håll dig kvar i spelet med upp till fem timmars batteritid och upp till ytterligare 10 timmar via det medföljande laddningsfodralet.

Flera öronsnäckstoppar

Objektnr 621 344 316

Visningar 1 060

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Sony PlayStation Pulse Explore Wireless Earbuds

Pris

2 690 kr

SpelochSånt

Norrtälje, Sverige

5.0

SpelochSånt

Företag

Toppsäljare

15 522 omdömen

Läs omdömen