Beskrivning

OanväntOstämplat *

Fint stämplat 4-block!

Facit Special nr.318BC (4-block) 1939. Per Henrik Ling, postfriskt** 4-block bestående av 2 st BC-par (3-sid + 4-sid)!

Något katalogvärde på detta 4-block hittar jag inte men ett postfriskt BC-par har ett katalogvärde på 400 kronor i Facit Special 2020, dvs att ett 4-block borde ligga en bra bit över 800 kronor!

Skick och kvalité = ..se bilder.

Samfrakt är okej men tyvärr klarar inte Traderas system av att räkna ut rätt frakt vid flera köp, så meddela mig så räknar jag ut rätt frakt. Betalar du full frakt/för hög frakt vid flera köp så återbetalar jag mellanskillnaden.

Leverans sker alltid senast två dagar efter erhållen betalning. Undantaget är strax innan Jul eller om Tradera har säljtävling ...då kan jag behöva någon extra dag på mig.

Eventuella kostnader för emballage är alltid medräknade i fraktpriset. Samfrakt är okej.Vid leverans till annat land står köparen för den högre fraktkostnaden.

Det är Postens portotabell som gäller vid uträkning av frakten. Vilka frimärken som kommer att användas beror på tillgången, dvs det kan vara med valörer, utan valörer och rabattfrimmärken.

OBS! Inget separat vinstmail skickas efter auktionen utan all information för betalnnig finns i Traderas vinstmail. Läs mina frakt- och betalningsvillkor för att undvika missförstånd

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på