Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 8 jun 18:17

Plantan packas väl i fuktat papper för att klara resan. I några fall har köparen hämtat ut sitt paket flera dagar efter att det har kommit fram till ombudet och fått en planta som inte är fräsch. Var vänlig och ha koll på spårningsinformationen som alltid finns under din order i Tradera så att plantan inte blir liggandes för länge hos ombudet. Den kan torka ut, tappa blad och i värsta fall dö. Plantor som har hämtats ut senare än nästkommande dag efter att det har ankommit till ombudet kan jag tyvärr inte inte garantera eller ansvara för.

Välrotad Japansk Uaito Ringu pelargon planta säljes. Mycket vacker pelargon som är en av en av de två Geishasystrarna (andra är Midori Buke). Blommorna är rosenknoppslika, vita i mitten och cerisrosa i kanterna. Vackert dekorerade blad i vit och svalt grön färg. Blir buskig och fyllig. Kan växa upp till 70 cm om den står i stor kruka.

Skickas spårbart med Schenker på måndag eller tisdag morgon. Plantorna betalda senast söndag 12:00 skickas måndag morgon. Samfraktar gärna!

Lycka till med budgivningen!

Objektnr 634172820

Visningar 189

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 19:50

Japansk Uaito Ringu Geishasyster Pelargon x hortum Uaito Ringu

Slutpris

|

90 kr

Auktionen är avslutad

retro-73 vann auktionen

thb56

DEGERFORS, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

573 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också