Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 8 jun 18:19

Plantan packas väl i fuktat papper för att klara resan. I några fall har köparen hämtat ut sitt paket flera dagar efter att det har kommit fram till ombudet och fått en planta som inte är fräsch. Var vänlig och ha koll på spårningsinformationen som alltid finns under din order i Tradera så att plantan inte blir liggandes för länge hos ombudet. Den kan torka ut, tappa blad och i värsta fall dö. Plantor som har hämtats ut senare än nästkommande dag efter att det har ankommit till ombudet kan jag tyvärr inte inte garantera eller ansvara för.

Auktionen gäller en rotad stickling i jord med 9 blad, höjd från krukans botten cirka 31 cm. Se bilder på rötterna. Väletablerad och har fått nya blad.

Detta är en klättrande Hoya som kan växa sig stor väldigt fort. Lättodlad. Blommorna är väldig vackra i lila/mörkrosa färg. Denna sort är känd för sina ovanligt stora blommor som blommar i klasar. Varje blomma blir upp till 7-10 cm stor och har en doft av mild kanel. Tycker om mycket ljus och vatten. Bör dock torka ut mellan vanningarna då den kan få gula blad om den får stå i blöt länge. Tycker om att stå ljust, gärna i halvskugga. Lite morgon eller kvällssol passar utmärkt.

Plantan växer fort och ändrar därmed utseende under auktionens gång. Skickas spårbart med Schenker på måndag eller tisdag morgon. Det går bra att samfrakta och du betalar alltid 59 kr oavsett hur många plantor du köper.

Plantorna betalda senast söndag 12:00 skickas måndag morgon. Plantorna betalade senast måndag 12:00 skickas tisdag morgon.

Objektnr 634 252 292

Visningar 365

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 20:53

Hoya Imperialis v. Rauchii Porslinsblomma Stor Rotad Stickling 8 Blad

Slutpris

|

302 kr

Auktionen är avslutad

fantastiskaåsa vann auktionen

thb56

DEGERFORS, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

581 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också