Beskrivning

En vacker mjukt krämgul zinnia från 1955. Så fin ihop med blommor i persikofärgade och korallfärgade nyanser. Blommar med både dubbla och enkla blommor, en del nästa vita andra mer åt det ljusgula hållet. Utmärkt till snitt! Höjd: 75 centimeter

Fröna är inköpta av en företag som säljer fröer till professionella blomsterodlare över hela världen. Trots den höga kvaliten är fröerna prisvärda. Jämför gärna med priset hos andra!

Ettårig, snabbväxande och lättodlad blomma. Fin att plocka buketter av. Gillar att stå i varm, lätt jord på solig plats.

Förodla inomhus i såjord med 0,5 centimeters sådjup i mars-april. Ställ sådden varmt fram till att fröna gror, sedan svalare och ljust. Utplantera, efter avhärdning, när risken för nattfrost är över. Kan även sås direkt på växtplatsen när jorden blivit uppvärmd i maj-juni.

Påsen innehåller 50 färska fröer av professionell kvalitet.

Fröna är inköpta av en nederländsk fröhandlare som specialiserade sig på fröer till professionella blomsterodlare. Titta gärna på mina övriga annonser. Samfraktar gärna köp och auktioner som går ut med max tre dagars mellanrum.

Objektsnr 575314415

Visningar 1 466

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Zinnia ’Isabellina’ krämgula blommor, kulturarvssort. Proffsfrön!

Pris

25 kr

Frejasfröer

Dalum, Sverige

5.0

Frejasfröer

Företag

Toppsäljare

2 618 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?