Beskrivning

Ingen svensk sommar utan dill! Den här sorten är en traditionell och pålitlig standarddill. Så gärna i omgångar fram till augusti, så finns dill alltid att tillgå.

Organic Way är en ny serie ekologiska fröer där man satsat på att utveckla särskilt sjukdomsresistenta sorter som också ger hög avkastning. Fröportionerna är väl tilltagna.

Så direkt på friland när jorden reder sig. Vattna jorden före sådd och håll jorden fuktig under tiden som fröna gror. Så och skörda efterhand hela säsongen. Trivs bäst i mullrik jord. Vattna rikligt. Dillkronorna skördas i slutet av blomningen. Odla helst dill på olika platser år från år.
Påsen innehåller omkring 1700-2000 (3g) certifierade och spårbara ekologiska frön märkta med EU-märket för certifierade ekologiska produkter, det så kallade EU-lövet.

Grobarhet i laboratorietest: 90%.

Fröerna är färska, inhandlade från erkända europeiska fröhandlare och har hög grobarhet. Detta är fröer jag själv använder och jag provodlar merparten. Samfraktar gärna auktioner och köp som går ut med maximalt tre dagars mellanrum.

Objektsnr 581580630

Visningar 382

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Ekologisk dill

Pris

25 kr

Frejasfröer

Dalum, Sverige

5.0

Frejasfröer

Företag

Toppsäljare

2 618 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?