Beskrivning

Denna sofistikerade sort kommer att bli stjärnan i din snittblommerabatt. En prunkande skönhet, de dubbla eller halvdubbla blommorna är klarare rosa från början och för att sedan alltmer blekna till vintagerosa . Ett perfekt val för vackra buketter hela sommaren!

’Oklahoma Pink’ är en ymnigt blommande sort med raka, stabila stjälkar och som förgrenar sig upprepade gånger. Sorterna i Oklahoma-serien är mycket buskigare än andra zinniasorter och utvecklas förvånansvärt bra även under en regnig sommar. Plantorna har har en mycket lång blomningstid och har dessutom hög motståndskraft mot mjöldagg.

Höjd: 60-90 centimeter.

Fröna är inköpta av en företag som säljer fröer till professionella blomsterodlare över hela världen. Trots den höga kvaliten är fröerna prisvärda. Jämför gärna med priset hos andra!

Ettårig, snabbväxande och lättodlad blomma. Fin att plocka buketter av. Gillar att stå i varm, lätt jord på solig plats.

Förodla inomhus i såjord med 0,5 centimeters sådjup i mars-april. Ställ sådden varmt fram till att fröna gror, sedan svalare och ljust. Utplantera, efter avhärdning, när risken för nattfrost är över. Kan även sås direkt på växtplatsen när jorden blivit uppvärmd i maj-juni.

Påsen innehåller 40 färska fröer av professionell kvalitet. Grobarhet i laboratorietest: 96 %.

Titta gärna på mina övriga annonser. Samfraktar gärna köp och auktioner som går ut med max tre dagars mellanrum.

Objektnr 619756765

Visningar 3 825

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Zinnia ’Oklahoma Pink’, den bästa zinnian för snitt!

Pris

24 kr

Frejasfröer

Dalum, Sverige

5.0

Frejasfröer

Företag

Toppsäljare

2 661 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?