Beskrivning

Omeo Snow pion mycket stor knöl med skott säljes. Denna pion är känd för sina rent vita blommor som påminner om snöiga vintertider som kan bli upp till 15-20 cm i diameter. Blommorna har en fylld och fluffig struktur. På grund av sin krispigt vita färg används blommorna ofta i bröllopsbuketter. Denna sort har en lång blomningstid som håller i veckor. Denna sort börjar blomma i slutet på våren och blommar ända in på sommaren. När blommorna vissnar, kan de torkas och användas i olika arrangemang. Har en mild och söt doft.

Trivs bäst i soliga till halvskuggiga lägen och föredrar väl dränerad, näringsrik jord. Relativt lättskött och kräver minimal underhåll när den väl har etablerats. Långlivad och kan blomma i flera decennier med rätt skötsel. Mycket tålig och motståndskraftig mot många vanliga sjukdomar och skadedjur.

Plantan packas väl i fuktat papper för att klara resan. I några fall har köparen hämtat ut sitt paket flera dagar efter att det har kommit fram till ombudet och fått en planta som inte är fräsch. Var vänlig och ha koll på spårningsinformationen som alltid finns under din order i Tradera så att plantan inte blir liggandes för länge hos ombudet. Den kan torka ut, tappa blad och i värsta fall dö. Plantor som har hämtats ut senare än nästkommande dag efter att det har ankommit till ombudet kan jag tyvärr inte inte garantera eller ansvara för.

Skickas spårbart med Schenker på måndagar eller tisdagar. Det går bra att samfrakta!

Objektnr 635 931 849

Visningar 93

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 13 jul 14:44

Omeo Snow Pion Stor Knöl Vit

Pris

474 kr

thb56

DEGERFORS, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

577 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också