Beskrivning

Bridal Shower-pion knöl med skott säljes. Knölen sitter nu i jord och har ett skott med en blomknopp på väg, se sista bilden.

Denna pion är känd för sina stora, dubbla blommor som har en mjuk, krämvit färg med en diameter på upp till 15 cm. Blommorna har en fyllig och fluffig struktur med en mild och söt doft. Används ofta i brölloppsbuketter då den symboliserar romantik, kärlek och framgång. När blommorna vissnar, kan de torkas och användas i olika arrangemang.

Plantan packas väl i fuktat papper för att klara resan. I några fall har köparen hämtat ut sitt paket flera dagar efter att det har kommit fram till ombudet och fått en planta som inte är fräsch. Var vänlig och ha koll på spårningsinformationen som alltid finns under din order i Tradera så att plantan inte blir liggandes för länge hos ombudet. Den kan torka ut, tappa blad och i värsta fall dö. Plantor som har hämtats ut senare än nästkommande dag efter att det har ankommit till ombudet kan jag tyvärr inte inte garantera eller ansvara för.

Trivs bäst i soliga till halvskuggiga lägen och föredrar väl dränerad och näringsrik jord.
Är relativt lättskött och kräver minimal underhåll när den väl har etablerats. Den är också långlivad och kan blomma i flera decennier med rätt skötsel. Tålig och motståndskraftig mot många vanliga sjukdomar och skadedjur.

Skickas med Schenker på måndagar eller tisdagar. Jag kan inte garantera att plantan kommer att se exakt likandan ut vid köptillfället eftersom den utvecklas och ändrar utseende med tiden. Vid frågor eller önskan om fler bilder skicka gärna meddelande. Det går bra att samfrakta!

Objektnr 635931797

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 13 jul 14:43

Bridal Shower Pion Stor Knöl Vit

Pris

357 kr

thb56

DEGERFORS, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

573 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också