Beskrivning

RYOBI Häcksax Borstlös 18V ONE+ HP. High Performance - med den mest avancerade borstlösa motorteknologin. 60 cm svärd med laserskrurna och diamantslipade knivar. Grenkapacitet 26 mm. Borstlös motor för överlägsen klippning och lättare maskinvikt. Innovativ ny design med ergonomiskt loophandtag och smalare enhet ger utmärkt balans och maximal användarkomfort. Automatisk broms av knivarna. Levereras med HedgeSweep™ Lövfösare för enkel borttagning av klipprester under tiden du trimmar. Batteri och laddare säljs separat. En del av ONE+systemet. Produktegenskaper: • Innovativ ny design med ergonomiskt loophandtag och smalare enhet ger utmärkt balans och maximal användarkomfort. • Borstlös motor för överlägsen klippning och lättare maskinvikt • Elektronisk funktion för att frigöra grenar som fastnat och blockerar knivarna genom att knivarna dras tillbaka • 60cm svärd med en grenkapacitet på 26mm • Laserskrurna och diamantslipade knivar för perfekt precision • Levereras med HedgeSweep™ Lövfösare för enkel borttagning av klipprester under tiden du trimmar

Ergonomisk häcksax 18V som tillhör One+ serien från Ryobi!

Gör den enkelt och smidigt att klippa häcken med den här häcksaxen! Häcksaxen är försedd med ett förlängningsbart skaft och en 18 volts premium motor. Svärdet är diamantslipat för längre hållbarhet och har en klippkapacitet på 18 millimeter grenar.

Huvudet är justerbart i 135 grader och har dessutom fyra positioner för en mer mångsidig klippning. Levereras med axelsele, HedgeSweep, lövfösare och svärdskydd. Batteri och laddare medföljer ej.

Objektnr 633748022

Visningar 291

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 19:58

RYOBI OPT1845 förlängningsbar häcksax ONE+ 50CM 18V

Slutpris

|

1 255 kr

Auktionen är avslutad

hans karlsson vann auktionen

AmazingTradeSweden

Staffanstorp, Sverige

5.0

AmazingTradeSweden

Företag

Toppsäljare

4 033 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också