Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

9" rörinspektionskamera med 512Hz locator, 720p-skärm och videoinspelning.

Alla VVS-systems inre funktioner är ofta osynliga och immateriella. Det är därför rörinspektionsutrustning finns. Vår högkvalitativa 9-tums avloppsinspektionskamera har en 720p-kamera för att ge dig en visuell referens till tillståndet på dina rör.

Avloppsinspektionskameran är 0,9 tum i diameter och kommer med två extra skyddskåpor för att passa olika rörstorlekar. Rörinspektionskameror med 512Hz lokaliseringsanordningar hjälper till att snabbt lokalisera problemplatser. 12 justerbara ljusa lysdioder lyser upp mörka avloppsrör.

-9" tydlig och pålitlig skärm

-Lys upp mörka utrymmen

- spänner över långa rör

-Lätt positionering

-Bär den med dig

Huvuddrag:

-Utmärkt kamerakvalitet,
Mega Sewer Camera har en diameter på 0,9"/23mm och är lämplig för rör större än Ø 0,98"/25mm. Vattentät: IP 68.

-9-tums färgskärm,
Denna uppgraderade DVR-monitor för avloppskameror har en 9-tumsskärm med 720P-upplösning, vilket ger otroligt tydliga bilder. När du arbetar med ett projekt kan du spela in video eller ta foton och spara dem på ett 16 GB SD-kort.

-165 fot kabellängd,
Den är perfekt för jobb som kräver långa avstånd. Dessutom finns det längdmarkeringar på kabeln.

-512Hz radiosonde lokaliserare,
Två detekteringslägen: långt läge och nära läge. Slå först på högsta växeln och detekterings- och mottagningsomkopplaren för att låta långdistansläget upptäcka och hitta signalkällan. När signalen når den bästa positionen i långdistansläget, växla till korthållsläget för detektering. Vänta tills 512Hz-signalen når den högsta signalpositionen.

-4500 mAh batteri,
Sewer Snake Camera Kit innehåller ett kraftfullt uppladdningsbart 12V 4500mAh litiumbatteri, vilket säkerställer lång batteritid på en enda laddning! Den visar återstående kapacitet och ger detaljerad information om användning.

-Två skyddsöverdrag,
Här erbjuder vi dig två extra skyddsöverdrag i Ø 1,5"/38mm och Ø 3,5"/90mm. De finns för rör i olika storlekar.

Produktspecifikationer:

Kamerapixlar: 1 miljon

Skärmstorlek: 9 tum

Lagring: 16 GB SD-kort

Betraktningsvinkel: 130 grader

Kabellängd: 165 fot/50 m

Frekvens: 512Hz

Kameradiameter: 0,9 tum/23 mm

Kameralängd: 5,6 tum/143 mm

Kameramaterial: 303 rostfritt stål

Batterikapacitet: 4500mAh

Batteridriftstid: 6 timmar

Kamera LED-ljus: 12st

LED Justerbar: Ja

Vattentät: IP68

Paket innehåll:

1 x rörinspektionskamera

1 x batteri

2 x kameraskydd

1 x 16GB SD-kort

1 x 512Hz lägesställare

1 x laddare

1 x aluminiumlåda

1 x solskydd i plast

Funktioner och detaljer:

-9-tums klar och pålitlig skärm: Du är en mästare som behöver den bästa utrustningen, och vi är här för att ge dig den. Avloppskameran är utrustad med en 9-tums 720p LCD-skärm, som visar kristallklara och levande bilder. Den levereras med en DVR och fotofunktioner som kan överföra bilder och videor till en dator för framtida referens och analys.

-Ljus upp mörka utrymmen: 1-megapixelkameran och maximal detekteringsvinkel på 130° gör det lätt att se svåråtkomliga platser. IP68-kameran har ett hölje i 303 rostfritt stål och en safirlins för att förhindra kollisioner och korrosion. De 12 justerbara LED-lamporna i kameran ger utmärkt belysning.

- Korsar långa kanaler: Den halvstyva kabeln på 165 fot (50 m) kan lätt passera genom kanaler eller springor, så du kommer att klara dig, gå ett steg längre! Med hjälp av längdmarkörer kan du enkelt uppskatta avstånd på vilket djup som helst. Dessutom kommer inspektionskamerasatsen med en bekväm kabelrulle för att organisera och bära kablar.

-Enkel positionering: Denna avloppskameralokalisering kan enkelt lokalisera kamerasonden. Avloppskamerasonden har ett kompakt ekolod som sänder 512Hz, och mottagaren kan enkelt spåra signalen genom ekolodet. Det finns också en mycket exakt skärm på detektorn. Placera dig själv med lätthet och behåll kontrollen med självförtroende.

- GÅR MED DIG: Den professionella VVS-kameran kommer att överträffa dina förväntningar för inspektioner av avlopp, avloppssystem, dagvattensystem, hängrännor, rör och mer. Det är en utmärkt hjälpreda för rörmokare, entreprenörer, inspektörer, ingenjörer och kommunalarbetare.

Objektsnr 630294608

Visningar 66

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

9" 720P rörinspektionskamera med 512Hz locator, 50m kabel, 4500mAh batteri

Pris

11 295 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?